HOTEL „ATHENA PALLAS VILLAGE“ 5*

Hotel Athena Pallas ima svoju privatnu plažu u Eliji. Takođe nudi 2 restorana, bazen sa barom i odlične spa sadržaje. Neos Marmaras je udaljen 8 km.

Predivnom uređenju u sobama i apartmanima tipa „suite" u hotelu Athena Pallas posebno doprinose drvene grede i detalji od kamena. Sve smeštajne jedinice imaju satelitsku televiziju, klima-uređaj i mini-bar.

Sadržaj hotela: Spa centar hotela Athena Pallas Village obuhvata prostorije za masažu, saunu, hidromasažnu kadu, hamam i zatvoreni bazen sa toplom vodom. Možete se osvežiti i u 3 otvorena bazena. Glavni restoran Doxato nudi bogat doručak i večeru na bazi švedskog stola. Regionalna jela služe se u taverni Aegean Taste, koja ima lep pogled na bazen. U blizini bazena nalaze se i 3 snek bara. Ovaj spa aparthotel takođe nudi dečji bazen i teniske terene. Na raspolaganju su vam poslovne usluge, organizovanje venčanja, pomoć oko rezervisanja izleta/ulaznica i usluge menjačnice. Parking u okviru objekta je besplatan.

Dvokrevetne sobe su namenje za 2-3 osobe

Superior sobe su po principu otvorenog prostora sa spavacim delom i malom dnevnom sobom u kojoj se nalzi sofa na razvlacenje. Mogu da prime maksimum 2-4 osobe.

Grand suite su apartmanskog tipa sa odvojenom dnevnom sobom u kojoj je sofa na razvlacenje i mogu da prime 2-3 osobe.

Porodične sobe imaju dve odvojene prostorije i svaka od soba ima svoje kupatilo. Nalaze se u prizemlju. Mogu da prime 2-4 osobe.