Asteris Village 3*

Hotel Asteris Village smešten je u vrtu sa citrusima, koji se prostire na površini od 10.000 m². Nalazi se na 5 minuta hoda od peščane plaže Trikorfo. Nudi slatkovodni bazen sa sunčanom terasom i klimatizovan smeštaj za samostalan boravak sa pogledom na Toronski zaliv ili na bazen.

Klimatizovani apartmani i studiji imaju nameštene balkone ili terase i elegantno uređene sobe. Sve smeštajne jedinice sadrže TV i kuhinju ili čajnu kuhinju sa frižiderom i pločama za kuvanje. Pojedine smeštajne jedinice uključuju prostor za sedenje i trpezariju.

Doručak na bazi švedskog stola, ručak i večera služe se svakog dana u hotelskom restoranu. U pićima možete uživati u baru na bazenu, dok posmatrate zalazak sunca.

Dečiji bazen i igralište takođe su na raspolaganju. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu.

Prodavnice, restorane i barove pronaći ćete u centru Gerakinija, na svega 5 minuta hoda od hotela. Osoblje hotela Village Asteris može za vas organizovati iznajmljivanje automobila, kojim možete obići znamenitosti Halkidikija. Živahni grad Nikiti udaljen je 20 km. Besplatan privatni parking obezbeđen je u okviru objekta.