MARTHA’S HOUSE 4*

Lokacija: Ovaj porodični hotel udaljen je 80 km od aerodroma u Solunu, 15 minuta od prestonice Halkidikija – Poligrosa i svega 500 metara od centra mesta Gerakini, gde se nalaze brojne prodavnice, taverne, barovi i super market. Hotel je 30 minuta udaljen od luke odakle polaze brodovi na jednodnevne izlete do Svete Gore.

Plaža: Ispred hotela nalazi se duga peščana plaža sa kristalno čistim morem, a pogodna je i za sportove na vodi i ribolov. Ležalje, suncobrane i peškire za plažu gosti mogu dobiti uz doplatu.

Hotelski sadržaji: Pored recepcije gostima se nudi: restoran, bar, 2 bazena (jedan za odrasle i jedan za decu), tereni za košarku i odbojku, stoni tenis, bilijar, stoni fudbal, igralište za decu, bežični internet, parking, usluga pranja veša.

Sobe: U hotelu postoji ukupno 49 soba i sve imaju: kupatilo sa fenom za sušenje kose, klima uređaj, SAT TV, radio, telefon, sef, mini bar, ketler. Gostima su na raspolaganju dvokrevetne i trokrevetne standardne sobe, Junior Suite and Deluxe Family sobe. Dvokrevetne sobe su namenjene za 2 – 3 osobe, a u trokrevetne standardne sobe i Junior Suite može se udobno smestiti 2 – 4 osobe, porodice sa malom decom ili grupa prijatelja. Deluxe Family sobe imaju odvojenu spavaću sobu, idealne su za porodice, namenjene su za max 5 osoba.

Usluga: Usluga u hotelu je polupansion (doručak i večera na bazi švedskog stola, samoposluživanje).