AEOLOS BEACH RESORT - PERAMA

OPŠTE INFORMACIJE O SMEŠTAJNOM OBJEKTU

Aeolos Beach Resort ★★★★ - Perama, Krf, Grčka

Aeolos Beach Resort 4* je moderan hotel koji po lokalnoj zvaničnoj kategorizaciji ima 4★ i predstavlja savršen izbor za letovanje na Krfu.
Položaj:

Aeolos Beach Resort je moderan hotel smešten je oko 300 m od mirnog centra u mestu Perama, na istočnoj obali Krfa. Hotel je udaljen oko 8 km od aerodroma i 9 km od centra grada Krfa. Stanica lokalnog autobusa se nalazi isped glavnog ulaza hotela. Susedno ribarsko mesto Benitses udaljeno je samo 2,5 km.
Smeštaj:

Hotel Aeolos Beach Resort se sastoji od glavne i anex zgrada i broji ukupno 333 smeštajnih jedinica:
Family bungalovi (25 m2): jedna soba, max. 4 osobe, francuski ležaj i 2 sofe, terasa/balkon;
Family bungalovi pogled na vrt (25 m2): klizna vrata, max. 4 osobe, francuski ležaj i 2 sofe, terasa/balkon;
Family suit sa 2 spavaće sobe (46 m2): 1 spavaća soba sa francuskim krevetom i 1 spavaća soba sa 2 sofe (i mogućnost trećeg ležaja), terasa/balkon;
Deluxe soba pogled more (25 m2): glavna zgrada ili bungalov, max. 3 osobe, francuski ležaj i krevet na razvlačenje;
Standarne sobe glavna zgrada (20 m2): max. 3 osobe, francuski ležaj i kauč na razvlačenje, balkon;
Bungalow Double rooms (20 m2): max. 3 osobe, francuski ležaj ili 2 standardna ležaja i sofa, terasa/balkon (pogled more ili vrt);
Superior Bungalow (25 m2): max. 3 osobe, francuski ležaj i kauč na razvlačenje, terasa/balkon.

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom/tuš kabinom, fen, SAT TV, balkon/terasu, ketler, mini frižider, klimu, Wi-Fi internet (uz doplatu).

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Aeolos Beach Resort 4*: sef, telefon i vešeraj. Pomoćni ležaj u svim smeštajnim jedinicama je uglavnom sofa.
Usluga:

All Inclusive (sve uključeno 07:00-23:00) – samoposluživanje (švedski sto) izbor više jela za doručak, ručak i večeru; domaća alkoholna i bezalkoholna pića prema hotelskim pravilima. Svi gosti, pa i deca moraju nositi narukvicu za vreme obroka i alkoholno piće se ne toči mlađima od 18 godina.
Sadržaj hotela Aeolos Beach Resort:

Recepcija 24h, lobi, menjačnica, TV sala, glavni restoran, Laguna bar pored bazena, bar na plaži, lobi bar, prodavnica, dečja stolica u restoranu. Wi-Fi u javnim prostorijama besplatno.

Posebno se plaćaju prema hotelskim pravilima: SPA, masaža, vešeraj, rent-a-car, usluga lekara, čuvanje dece, sef.
Plaža:

Privatna peščana plaža je udaljena samo 100 m od hotela Aeolos Beach Resort 4* i do nje se dolazi uređenim tunelom ispod puta. Ulaz u more - šljunkovit, mestimično kamenit. Suncobrani i ležaljke se naplaćuju. Peškiri za plažu se dobijaju uz depozit.
Sport i zabava:

Dva otvorena bazena (porodični i jedan sa dečijim delom), dečje igralište, dečji klub, dnevni i večernji zabavni programi za odrasle i decu. Upotreba saune i fitnesa je besplatna, kao i suncobrani i ležaljke pored bazena.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Aeolos Beach Resort 4*: teniski teren, stoni tenis, pikado, odbojka na plaži, aerobik. Dečji krevetac je na upit.