LIDO CORFU SUN - BENITSES

OPŠTE INFORMACIJE O SMEŠTAJNOM OBJEKTU

Lido Corfu Sun ★★★★ - Tsaki, Benitses, Krf, Grčka

Smešten svega 30 metara od plaže, pansion Lido Corfu Sun koji po lokalnoj kategorizaciji nosi oznaku 4 ključa predstavlja odličan izbor za letovanje na Krfu.
Položaj:

Lido Corfu Sun je objekat smešten u blizini popularnog letovališta Benitses u mestu Tsaki. Centar Benitsesa je na pešačkoj udaljenosti od hotela. U neposrednoj blizini hotela nalazi se autobuska stanica sa redovnom linijom do grada Krfa. Udaljen je oko 10 km od aerodroma i oko 12 km od grada Krfa.
Smeštaj Lido Corfu Sun:

Hotel Lido Corfu Sun 4* ima 33 jednostavno i skromno uređene smeštajne jedinice (max 2 osobe). Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klima-uređaj, TV, frižider i balkon ili terasu.

Pored smeštaja u glavnoj zgradi Lido Corfu Sun raspolaže i studijima i apartmanima koji se nalaze izvan kompleksa. Lokacija studija i apartmana u odnosu na glavnu zgradu je različita (neki su i na oko 300 metara udaljenosti od glavne zgrade). Studiji i apartmani su klimatizovani i poseduju jednu ili 2 spavaće sobe, mini čajnu kuhinju, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, balkon ili terasu i TV.
Usluga:

All inclusive. Hotel Lido Corfu Sun 4* ima malo sadržaja na raspolaganju tako da se All inclusive usluga isključivo odnosi na posluženje obroka i pića:
doručak (07:00h - 10:00h, otvoreni bufe - samoposluživanje),
ručak (13:00h - 14:30h, otvoreni bufe - samoposluživanje, izbor izmedju 2-3 glavna jela + salatni bufe),
večera (19:00h - 21:00h, otvoreni bufe - samoposluživanje, izbor izmedju 3-4 jela + salatni bufe),
užina od 16:45 - 18:00h,
bar od 10:00h - 24:00h (sokovi, voda, kafa, čaj, otvoreno vino, pivo na točenje, rakija Ouzo).
Sadržaj:

Mala recepcija, trpezarija, bar. Zamena posteljine tri puta nedeljno.
Plaža:

Hotel Lido Corfu Sun je udaljen oko 30 metara od šljunkovite plaže.
Sport i zabava:

Otvoreni bazen, terasa za sunčanje.
Kategorizacija:

Objekat nema hotelsku kategorizaciju (najpribližnija kategorija mu je pansion), a prema lokalnoj kategorizaciji, kategorizovan je sa 4 ključa.