AMALIA HOTEL (ADULTS ONLY) - DASSIA

OPŠTE INFORMACIJE O SMEŠTAJNOM OBJEKTU

Amalia Dassia ★★★ - Dasia, Krf, Grčka

Prema lokalnoj kategorizaciji hotel Amalia Dassia je nosilac oznake 3★ i odličan je izbor za letovanje na Krfu.
Položaj:

Hotel Amalia Dassia se nalazi u Dasiji i udaljen je oko 10 km od grada Krfa i aerodroma, u blizini su Guvija 2 km, Ipsos 3 km i Barbati 6 km. Autobusko stajalište je 50 m od hotela.
Smeštaj:

Amalia Dassia hotel raspolaže sa 50 smeštajnih jedinica. Svaka ima: klimu, SAT TV, kupatilo sa kadom/ tuš kabinom, fen za kosu, sef (uz doplatu), Wi-Fi internet (uz doplatu), frižider, telefon. Pomoćni krevet je na izvlačenje - tipa fioke. Krevetac na upit.
Usluga:

All Inclusive - samoposluživanje (švedski sto), izbor više vrsta jela za doručak, ručak i večeru. All Inclusive koncept uključuje domaća alkoholna i bezalkoholna pića po pravilima hotela Amalia Dassia 3*.
Sadržaj Amalia Dassia hotela:

Recepcija 24h, restoran, bar, bar kod bazena, lobi, TV salon, Wi-Fi u zajedničkim prostorijama (uz doplatu), vrt, sef (uz doplatu), rent-a-car. Posebno se plaćaju prema pravilima hotela: parking, lekar na poziv. U blizini na oko 100 m od hotela se nalaze taverne.
Plaža:

Hotel Amalia Dassia 3* udaljen je oko 350 m metara od javne peščano-šljunkovite plaže. Suncobrani i ležaljke se posebno naplaćuju.
Sport i zabava:

Otvoreni bazen, zatvoreni bazen, stoni tenis, pikado. Posebno se doplaćuje sauna.