ALEXANDROS HOTEL - PERAMA

OPŠTE INFORMACIJE O SMEŠTAJNOM OBJEKTU

Alexandros Hotel ★★★★ - Perama, Krf, Grčka

Prema zvaničnoj lokalnoj kategorizaciji hotel Cnic Hellinis nosi oznaku 4★ i odličan je izbor za letovanje na Krfu.
Položaj:

Alexandros Hotel se nalazi u prelepom ambijentu, a u neposrednoj blizini čuvene Ahilion palate - letnjeg odmarališta austrijske carice Elizabete (poznatije kao Sisi).

Hotel Alexandros 4* je smešten u malom mestu Perama, na istočnoj obali Krfa. Udaljen je oko 5 km od aerodroma, 6 km od grada Krfa i 7 km od luke. Autobuska stanica na kojoj staje linija kojom se može doći do grada Krfa je na samo 50 m od hotela.

Važna napomena: Alexandros hotel se nalazi na uzvišenju iznad puta koji vodi od grada Krfa ka jugu ostrva. Grad Krf je udaljen od hotela 6km. Oko hotela nema drugih turističkih sadržaja. Hotel ima idealnu lokaciju za obilazak grada Krfa i drugih znamenitosti ostrva.
Smeštaj:

Hotel Alexandros je kompletno renoviran 2007. godine i broji 95 smeštajnih jedinica koje sačinajvaju dokrevetne, trokrevetne i porodične sobe. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, balkon ili terasu, TV, mini frižider, klimu, telefon i sef (uz doplatu). Family sobe su veličine 35 m2. Dečiji krevetac je na upit.
Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) – samoposluživanje (švedski sto), izbor više jela za doručak, ručak, večeru, domaća alkoholna i bezalkoholna pića u restoranu za vreme obroka i u hotelskom baru.
Sadržaj Alexandros hotela:

Recepcija 24 h, restoran, A la cart restoran, bar, taverna pored bazena, TV sala, Wi-Fi je besplatan u zajedničkim prostorijama, igraonica, dečije igralište, velika terasa, parking, košarka. Posebno se plaćaju prema hotelskim pravilima: internet, sobna usluga, sef, čuvanje dece, masaža, vešeraj, bilijar.
Plaža:

Hotel Alexandros ne poseduje sopstvenu plažu, najbliža šljunkovita plaža je na oko 300 m od hotela. Ležaljke i suncobrani na plaži uz doplatu na licu mesta.
Sport i zabava:

Otvoren bazen za odrasle i decu. Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Alexandros 4*: igraonica i bilijar.
All Inclusive koncept hotela Alexandros 4*:

* All inclusive usluga važi do 12 h poslednjeg dana boravka u hotelu, preovlađuju grčka i internacionalna kuhinja
Doručak (švedski sto): 07:30 – 10:00
Ručak (švedski sto): 12:30 – 14:00
Večera (švedski sto): 19:00 – 21:00
Užina: 16:00 – 18:00

*Pića koja su uračunata i služe se tokom obedovanja su lokalna i podrazumevaju: pivo, vino‚ votku, konjak, uzo, viski, džin, bezalkoholna pića, sokove, vodu, čaj i filter kafa.

Hotel Alexandros 4* zadržava pravo promene programa "All inclusive" bez prethodne najave.
Barovi i restoran:

Bar pored bazena je svakodnevno otvoren u terminu: 10:00-19:00

Glavni bar je svakodnevno otvorenu terminu: 19:00-01:00