FREDERIKI - AGIOS GEORGIOS

OPŠTE INFORMACIJE O SMEŠTAJNOM OBJEKTU

Vila Frederiki - Agios Georgios, Krf, Grčka

Sa All Inclusive uslugom u hotelu Grand Sands 3★, Vila Frederiki je odličan izbor za letovanje na Krfu.
Položaj:

Vila Frederiki nalazi se u mestu Agios Georgios na ostrvu Krf. Od centra Agios Georgiosa je udaljena oko 500 metara. Vila ima veliko prostrano dvorište sa palmama, cvećem i prijatnim okruženjem, okrenuto ka moru. Od hotela Golden Sands je udaljeno 200 m (ukoliko se koristi gornji put) ili 300 m - ukoliko se ide šetalištem pored mora. Gosti vile Federiki, koriste bežični internet na javnim povrsinama hotela Golden Sand.
Smeštaj:

Vila Frederiki ima ukupno 12 smeštajnih jedinica frontalno okrenutih prema moru. Svi studiji i apartmani se nalaze u visokom prizemlju i na prvom i drugom spratu. Položaj studija i apartmana (spratnost) prema raspoloživim kapacitetima.
Studio - jedna soba, 2 ili 3 standardna ležaja, kupatilo sa tušem, klima (uključena u cenu), frižider, čajna kuhinja (koristi se za kuvanje kafe, čaja i pripremu hladnih obroka - nema posuđe, ne koristi se za kuvanje), terasa.
Apartman - 2 odvojene spavaće sobe sa po 2 standardna ležaja, dnevni boravak sa čajnom kuhinjom (koristi se za kuvanje kafe, čaja i pripremu hladnih obroka - nema posuđe, ne koristi se za kuvanje), kupatilo sa tušem, klima (uključena u cenu), terasa.

Čišćenje soba i zamena peškira i posteljine - 2 puta u toku boravka od 10 dana.
Usluga:

Svi gosti vile Frederiki koriste uslugu All inclusive u hotelu Golden Sands 3★.

All inclusive koncept obuhvata: doručak, ručak i večeru na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), popodnevnu užinu, domaća alkoholna i bezalkoholna pića na bazenu, u restoranu i hotelskom baru (posluživanje, raspored obroka i konzumacija pića - prema hotelskim pravilima i satnicama).
Plaža:

Nalazi se na oko 150 metara od najblize peščane plaže u Agios Georgiosu.
Sport i zabava:

Korišćenje bazena hotela Golden Sands (ležaljke se naplaćuju prema pravilima hotela), animacija u hotelu - grčko veče.