Hotel „Sani Asterias Suites“ 5*

Smešten direktno nа vlastitoj plаži,poseduje privаtnu mаrinu, novi Sаni Asteriаs Apаrtmаni pružаju gostimа u pravom smislu luksuz i privаtnost i nаjbolje smeštаj.

Sadržaj hotela: plaža duga 7km, ležaljke i suncobrani posebno rezervisani za goste Porto Sani Village i Sani Asterias Suites hotela, plava zastavica Mediterana, privatna marina za jahte i šoping zona, deo za zabavu i opuštanje sa 15 barova, 3 salona lepote i spa centra, sani festivali, korporativni skupovi, restoran, bar, kafeterija, taverna, bebi servis,dečiji bazen, skriveni bazeni sa podvodnom masažom (water jets), parking garaže, vozilo za prevoz gostiju, TV sala, noćni klub, bioskop na otvorenom, tereni za tenis, odbojku, košarku, bilijar, mini golf, stoni tenis, pikado aerobik, joga, skijanje na vodi, paraglajding, streljaštvo, odbojka na pesku, katamaran, vaterpolo, planinski biciklizam, jedrenje, teretana, sauna..

Smestaj: Sve sobe su dekorisane u minimalističkom stilu i imaju kupatilo saluksuznim kozmetičkim proizvodima, terasu ili balkon, klima uredjaj, minibar, sef za čuvanje dragocenosti, SAT TV, direktnu telefonsku liniju, aparatza kafu / čaj, DVD plejer, wireless internet, fen za kosu.

Standardni suite: oko 60-65 m2, sastoje se iz spavaće sobe i dnevnogboravka, pored navedenih sadržaja soba, ove svite imaju privatne terase(bašte) sa nameštajem od bambusa koje izlaze ili na plažu ili na marinu.Primaju 2-4 osobe. Junior suite: oko 50 m2, kombinovana dnevno-spavaća soba sa pogledomna Sani marinu, namenjene su za 2 odrasle osobe, imaju direktan izlaz ili naplažu ili na marinu.

DeLuxe Suite: oko 90 m2, sastoje se iz spavaće i dnevne sobe satrpezarijom, dva kupatila i privatnu baštu sa nameštajem od bambusa kojaizlazi ili na marinu ili na plažu. Primaju 2-4 osobe.

Junior suite: imaju izlaz na plažu ili na marinu, veličine su oko 90m2, namenjeni su za 2 osobe i sastoje se iz kombinovane dnevno-spavaće sobe (2 standardna ili „francuski" ležaj).

Family suite: imaju izlaz na plažu, veličine su 90 m2, namenjeni su za 2-5 osoba i sastoje se iz dnevnog boravka (sofa ili pomoćni ležaj) i 2 spavaće sobe (svaka sa po 2 standardna ležaja ili „francuskim" ležajem).

Usluga: nocenje sa doruckom (svedski sto- samoposluzivanje)