Hotel SANI BEACH CLUB &SPA 5*

Porodicni hotel u cuvenom letovalistu Sani. Pripada kompleksu hotela "Sani" . Hotel se sastoji iz bungalova i idealan je za porodice sa decomSadržaj i usluge hotela: plaža duga 7km, plava zastavica Mediterana, privatna marina za jahte i šoping zona, deo za zabavu i opuštanje sa 15 barova, 3 salona lepote i spa centra, sani festivali, korporativni skupovi, restoran, bar, kafeterija, taverna, bebi servis,dečiji bazen, parking garaže, vozilo za prevoz gostiju, TV sala, noćni klub, bioskop na otvorenom, tereni za tenis, odbojku, košarku, bilijar, mini golf, stoni tenis, pikado aerobik, joga, skijanje na vodi, paraglajding, streljaštvo, odbojka na pesku, katamaran, vaterpolo, planinski biciklizam, jedrenje, teretana, sauna... Smestaj: Hotel raspolaze sa 205 hotelskih soba. Sve su nedavno renovirane i imaju kupatilo, terasu ili bastu, klima uredjaj ,mini bar, sef, satelitsku TV, direktnu telefonsku liniju, masinu za caj/kafu,DVD plejer, fen za kosu, bezicni internet. Bungalov/ pogled basta/more -oko 34 m2, smesten u bungalovima sa pogledom na bastu ili more, sa francuskim ili dva odvojena lezaja i sofom, pogodan za smestaj 2-3 osobe. Deluxe room sa privatnom bastom /pogled basta, direktan pogled more i pogled more/- oko 34 m2, sa panoramskim pogledom na bastu ili more i privatnom bastom, sadrzi francuski ili dva odvojena lezaja i sofu. Pogodan za smestaj 2-3 osobe. Deluxe room – oko 34 m2, smestena u bungalovima, sa pogledom na more, sadrzi francuski ili dva odvojena lezaja i sofu. Za smestaj 2-3 osobe. Junior suite sa privatnom bastom – oko 37m2,sa kombinovanom dnevno-spavacom sobom,sa pogledom na more, sadrzi francuski ili dva odvojena lezaja i sofu, kao i privatnu bastu. Za smestaj 2-4 osobe. Junior suite sa privatnim bazenom - oko 37m2, sa kombinovanom dnevno-spavacom sobom koja ima pogled na more i sadrzi francuski ili dva odvojena lez

aja i sofu. Ima svoj privatni bazen i pogodan je za smestaj 2-4 osobe. Deluxe family room -oko 68 m2, sastoji se od dve medjusobno povezane luksuzno opremljene sobe,pogodne su za smestaj porodica sa decom.Imaju pogled na more i mogu se smestiti 2-6 osoba.

Sajt hotela:www.sani-resort.com Usluga: polupansion uz mogucnost doplate za pun pansion (samoposluživanje na bazi švedskog stola).