Hotel SANI BEACH HOTEL &SPA 5*

Sadržaj hotela: plaža duga 7km, plava zastavica Mediterana, privatna marina za jahte i šoping zona, deo za zabavu i opuštanje sa 15 barova, 3 salona lepote i spa centra, sani festivali, korporativni skupovi, restoran, bar, kafeterija, taverna, bebi servis,dečiji bazen, parking garaže, vozilo za prevoz gostiju, TV sala, noćni klub, bioskop na otvorenom, tereni za tenis, odbojku, košarku, bilijar, mini golf, stoni tenis, pikado aerobik, joga, skijanje na vodi, paraglajding, streljaštvo, odbojka na pesku, katamaran, vaterpolo, planinski biciklizam, jedrenje, teretana, sauna...

Standardne sobe sa pogledom na baštu ili more su veličine cca 25 kvm, namenjene su za 2-3 osobe (dva standardna ili „francuski" ležaj i sofa).

Porodične sobe (family room) sa pogledom na baštu ili more su veličine cca 50 kvm, namenjene su za 2-4 osobe i sastoje se iz dve standardne sobe povezane vratima (jedna soba sa dva standardna ili „francuskim" ležajem, druga sa dva standardna ili „francuskim" ležajem i pomoćnim ležajem).

Junior suite sa pogledom na baštu ili more su veličine cca 35 kvm, namenjeni su za 2-4 osobe i sastoje se iz kombinovane dnevno-spavaće sobe (dva standardna ili „francuski" ležaj i sofa na rasklapanje).

Junior suite-izlaz na plažu, pored navedenog, ima i privatnu baštu. Sve junior suite su renovirane 2011. Novi tip smeštaja u hotelu (2012. g.) su panorama junior suite, imaju fenomenalni pogled na ceo Sani resort, veličine su cca 40kvm, namenjeni su za 2-4 osobe i sastoje se iz kombinovane dnevno-spavaće sobe (dva standardna ili „francuski" ležaj i sofa na rasklapanje) i velike terase.

Family suite je veličine OKO 50 kvm, namenjen za 2-5 osoba, sastoji se iz dnevne (sofa na rasklapanje) i spavaće sobe (dva standardna ili „francuski" ležaj). Veći family suite je veličine OKO 70 kvm, namenjen za 2-5 osoba, sastoji se iz dnevne (sofa na rasklapanje) i dve spavaće sobe (svaka sa po dva standardna ili „francuskim" ležajem).

Usluga: polupansion sa mogucnoscu doplate za pun pansion (svedski sto-samoposluzivanje).