HOTEL „THEOPHANO IMPERIAL PALACE“ 5*

"Theophano Imperial Palace" je potpuno renoviran 2008. Godine, i nalazi se u okviru kompleksa hotela "Athos Palace" I "Pallini Beach".

Sadrzaj hotela: sopstvena plaža, parking, bazeni, dok za jahte, prodavnica, frizerski salon, menjačnica, otvoreni bioskop i pozornica, konferencijska sala, fitness (uz doplatu na licu mesta), sauna (uz doplatu na licu mesta), masažu (uz doplatu na licu mesta), teniske terene (korišćenje terena se naplaćuje ), klub za jahanje, restoran, nekoliko barova i a la cart restorana, bar na plaži, dečje igralište i celodnevna dečja animacija, ), wi-fi Internet u javnim delovima hotela (uz doplatu na licu mesta), organizovana celodnevna i večernja animacija odraslih, diskoteka... Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju Peškiri za bazen i plažu se iznajmljuju uz depozit od 20 eur.

Smestaj: Sobe su lepe i komforne i svaka sadrži TWC ili kupatilo sa hidromasažerima i setom kozmetike, fen, mini bar, sef, A/C, SAT TV, telefon, internet priključak i terasu sa pogledom na vrt, more ili planinu.

Deluxe room – oko 25m2, iskljucivo za smestaj 2 osobe. Anatoli club suite -oko 45 m2, sastoji se iz prostrane spavace sobe i dnevnog boravka.kupatilom sa djakuzijem i bastom sa bazenom, koji se deli sa drugim apartmanom. Pogodan za smestaj 2-3 osobe. Anatoli executive suite – oko 90m2, sastoji se iz prostrane spavace sobe i dnevnog boravka.Pogodan za smestaj najvise do 4 osobe. Deluxe suite – oko 70 m2, sastoji se iz spavace sobe i dnevnog boravka sa sofama i dva kupatila. Pogodan za smestaj 2-4 osobe. Penthouse suite – oko 100 m2, sastoji se iz glavne spavace sobe, manje spavace sobe, dnevnim boravkom sa trpezarijom i prostranom terasom. Pogodan za smestaj 2-4 osobe. Grand pool suite – oko 70 m2, poseduje terasu sa privatnim bazenom, spavacu sobu i dnevni boravak sa sofama i dva kupatila.

Imperial suite -oko 120 m2, sastoji se od glavne spavace sobe, dve manje spavace sobe, dnevnog boravka i terasese sa privatnim bazenom. Pogodan za smestaj do 6 osoba. www.theophanoimperial.gr

Usluga: polupansion–"švedski sto" (samoposluživanje). Mogucnost doplate za all inclusive.