HOTEL „LESSE“ 4*

Samo sat vremena od Soluna, nalazi se hotel Lesse koji na savršen način kombinuje prelepu prirodu poluostrva Kasandra sa tradcionalnim duhom severne Grčke. Prostire se na površini od oko 10000 m2, okružen borovom šumom, prelepim vrtom.

Lokacija: 300m od plaže, 700m – Hanioti; 100km – Solun; otvoren tokom letnje sezone, www.lesse.gr

Sadrzaj hotela: 3 otvorena bazena u obliku lagune, hidro masaža, bar pored bazena, bar, sauna (besplatno), kafeterija, sala za konferencije kapaciteta 160 osoba, mini market, sala za dečije igre, parking, wi-fi Internet u javnim delovima hotela (besplatno), organizacija grčkih večeri sa živom muzikom jednom nedeljno... Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu.

Smestaj: Sve sobe su opremljene SAT TV, klima uredjajem, sefom, elektronskim klučem, čajnom kuhinjom, mini barom, fenom za kosu, terasom sa garniturom za sedenje i kupatilom.

Standardne sobe: veličine oko 20-25 m2 i namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ili „francuski" ležaj i pomoćni ležaj, II dete deli zajednički ležaj).

Porodični apartman (Suite): veličine oko 80 m2, namenjene su za 2-4 osobe i sastoje se iz 2 sobe (svaka sa po 2 standardna ili „francuskim" ležajem).

Usluga: polupansion – "švedski sto" (samoposluživanje).