HOTEL „PALLINI BEACH“ 4*

Pallini Beach Hotel se nalazi u okviru kompleksa G-hotela, i ponosi se kristalno čistim morem, odličnom uslugom, kao i pažnjom koju posvećuju svakom gostu pojedinačno.

www.pallinibeach.gr

Sadrzaj hotela: sopstvena plaža, parking, bazeni (otvoreni i zatvoreni), dok za jahte, prodavnica, frizerski salon, menjačnica, otvoreni bioskop i pozornica, konferencijska sala, fitness (uz doplatu na licu mesta), jacuzzi (uz doplatu na licu mesta), sauna (uz doplatu na licu mesta), usluga masaže (uz doplatu na licu mesta), klub za jahanje, restoran, nekoliko barova i a la cart restorana, bar na plaži, teniski teren (korišćenje terena se naplaćuje 7 eur po satu), opremu za vodene sportove, „Internet corner" (besplatno), wi-fi Internet u javnim delovima hotela (uz doplatu na licu mesta), dečje igralište i celodnevna dečja animaciju, organizovana celodnevna i večernja animacija odraslih, diskoteka... Gosti koriste sadržaje i usluge celog kompleksa. Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko. Peškiri za bazen i plažu se iznajmljuju uz depozit od 20 eur.

Smestaj: Sobe se nalaze u glavnoj zgradi, lepe su i komforne i svaka sadrži TWC sa fenom, mini bar, sef (uz doplatu na licu mesta), A/C, SAT TV, telefon, wi-fi Internet (uz doplatu 5 eur dnevno na licu mesta), krevetac (na upit, bez doplate) i terasu sa bočnim pogledom na more.

Standardne sobe su veličine su oko 20-25 kvm i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili „francuski" ležaj i sofa).

suite: (sastoji se iz spavaće sobe (2 standardna ili „francuski" ležaj) i dnevnog boravka (sofa na rasklapanje), imaju pogled na more – direktno ili bočno)

bungalovi : rasporedjeni u 4 reda od plaže. Sobe u bungalovima su veličine oko 25 kvm, namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ili „francuski" ležaj i sofa).

Usluga: polupansion – "švedski sto" (samoposluživanje).