HOTEL „PALLADIUM HOTEL“3*

Na uzvišenju, okružen borovom šumom, sa prelepim pogledom na more,hotel Palladium nudi prijatnu, idiličnu atmosferu uz neprikosnovenu grčku gostoljubivost. Ovaj mali prodični hotel ima sve što je potrebno za miran porodični odmor.

Sadržaj hotela: veliki bazen sa hidromasažnim delom, restoran, taverna, bar pored bazena, lobi, frizerski salon, dečje igralište, tereni za tenis (uz doplatu na licu mesta), košarku i odbojku, „Internet corner" (besplatno), wi-fi Internet u javnim delovima hotela (besplatno), i parking. Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži (plaža hotela Athos Palace i Pallini Beach) se doplaćuju , prevoz do mesta Kriopigi i plaze koja je udaljena ok 800m od hotela.

Smestaj : Sobe su lepe i prostrane, sa pogledom na bazen. Svaka ima TWC sa fenom, terasu, SAT TV, telefon, A/C (uračunat u cenu u julu i avgustu), krevetac (na upit, bez doplate), wi-fi Internet (besplatno), frižider i sef (uz doplatu na licu mesta).

Standardne sobe: Sobe su veličine oko 25-30 kvm i namenjene su za 2-4 osobe (2 ili 3 standardna ležaja i/ili pomoćni ležaj)

Usluga: polupansion ili sve uključeno (all inclusive) – "švedski sto" (samoposluživanje)