HOTEL „DOLPHIN BEACH CLUB“3*

Dolphin Beach je mali hotel apartmanskog tipa na zapadnoj strani poluostrva Kasandra, odmah pored Posidija. Okružen zelenilom i borovom šumom s jedne strane beličastim peskom i plavim morem s druge, idealno je mesto za porodice sa decom.

Sadržaj hotela: bar, dečiji zabavni park, igraonica, internet kafe, mini market, otvoreni bazen, parking, recepcija, restoran, servis za pranje rublja,, menjačnicu, sefove na recepciji (uz doplatu na licu mesta), bar na šetalištu iznad peščano – šljunkovite plaže, wi-fi Internet u javnim delovima hotela (uz doplatu na licu mesta), Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 5 eur (set: 2 ležaljke i suncobran) – za rezervacije na bazi polupansiona.

na samoj plaži; 1km – Possidi; 110km – Solun; otvoren tokom letnje sezone.

Smestaj: Sve sobe su opremljene fenom za kosu, mini barom, radiom, sefom, SAT TV i imaju terasu i kupatilo sa tuš kabinom.

Standardne sobe: namenjene za 2-3 osobe.veličine oko 16 kvm (2 standardna ili „francuski" ležaj i pomoćni ležaj

Superior sobe: sa pogledom na baštu ili bočnim pogledom na more veličine su oko 26 kvm i namenjene su za 2-4 osobe (3 standardna ležaja i pomoćni ležaj).

Family sobe: nalaze se u prizemlju i imaju odvojenu spavaću i dnevnu sobu sa sofom i opremljenom čajnom kuhinjom, namenjene su za 2-5 osobe.

Usluga: polupansion ili all inclusive na bazi svedskog stola ( samoposluzivanje)