Hotel „Tropical“ 3*

U izuzetno lepom okruženju, sa palmama, obiljem zelenila i cveća mala je oaza sa lepim, velikim bazenom, lociran na oko 300m od plaže i na oko 120m od centra Haniotija.

Hotel TROPICAL je smešten u izuzetno lepom okruženju, sa palmama, obiljem zelenila i cveća, mala je oaza sa lepim, velikim bazenom, lociran na oko 300m od plaže i na oko 120m od centra Haniotija. Sadržaj hotela : dvorište, veliki bazen sa odvojenim delom za decu, ležaljke, suncobrani, recepcija, lobi bar, restoran, lift, internet veza na recepciji, mogućnost parkiranja.

Sve smeštajne jedinice poseduju kuhinju (mini toster, ketler, frižider, nema mogućnoti kuvanja) kupatilo sa tuš kadom ili kadom, fen za kosu, satelitski TV programi, terasu sa garniturom za sedenje, sef, Wi- Fi (uz doplatu), klima uređaj čije je korišcćenje uračunato u cenu najma. Zamena posteljine i pešikra kao i čišćenje objekta vrši se svakog trećeg dana boravka.
Hotel u svom sastavu ima studie za smeštaj dve ili tri osobe i apartmane u kojima je moguć smeštaj za maksimalno četiri osobe. Supermarket je u neposrednoj blizini.

Dvokrevetna soba poseduje dva standardna ležaja i sofu, kuhinju (tanjiri, escajg, toster, ketler I frižider); kupatilo sa fenom za kosu, orman, sef, noćni stočić, toaletni stočić, ogledalo, SAT TV, klima uređaj, terasa sa garniturom za sedenje, peškire.

Superior dvokrevetna soba: poseduje dva standardna ležaja i sofu, kuhinju (tanjiri, escajg, toster, ketler I frižider); kupatilo sa fenom za kosu, orman, sef, noćni stočić, toaletni stočić, ogledalo, SAT TV, klima uređaj, terasa sa garniturom za sedenj

e, peškire.

Četvorokrevetni apartman: kombinovano dnevno-spavaća soba, odvojene kliznim vratima. Predvidjena za smestaj max 4 odrasle osobe ili 2 odraslih i 2 deteta. Apartman sadrži dva standardna ležaja ili francuski ležaj i sofu na razvlacenje, kuhinju (tanjiri, escajg, toster, ketler I frižider); kupatilo sa fenom za kosu, orman, sef, noćni stočić

, toaletni stočić, ogledalo, SAT TV, klima uređaj, terasa sa garniturom za sedenje, peškire

*ČISĆENJE, PROMENA POSTELJINE I PEŠKIRA SVAKODNEVNO