Golden Star 4*

Moderni hotel Golden Star smešten je na plaži u Perei, na 30 minuta vožnje od centra Soluna. U ponudi su sobe sa sopstvenim balkonom i besplatnim bežičnim internetom. Centar Soluna se nalazi na 30 minuta vožnje.

Klimatizovane sobe u hotelu Golden Star krasi moderan enterijer sa nameštajem od svetlog drveta i tkaninama vedrih boja. Svaka soba sadrži sef i TV sa satelitskim kanalima. Na raspolaganju vam je i fen za kosu.

U svetlom i modernom ambijentu restorana Mpoukadoura možete uživati u velikom izboru kreativnih grčkih jela. Pića i užine služe se u baru koji gleda na Solunski zaliv i na grad Solun. Američki doručak služi se svakog dana.

Možete se opuštati na ležaljkama na privatnoj plaži, a na raspolaganju su vam i suncobrani. Hotel raspolaže i dobro opremljenim poslovnim centrom. Osoblje recepcije radi non-stop i može vam pružiti savete o hotelu i okolini.

Na 100 metara od objekta možete pronaći fitnes centar i nekoliko prodavnica. Kazino Regency je udaljen 7 km. Međunarodni aerodrom Solun Makedonija nalazi se na 8 km od hotela (oko 15 minuta vožnje automobilom). Parking u okviru objekta može se besplatno koristiti.