Hotel „SOUSOURAS BUNGALOWS“ 3*

Lokacija:Hotel se nalazi na jedinstvenoj lokaciji, na samoj plaži i na 100m od centralne gradske zone Haniotia, udaljen 95 km od Soluna. Hotel je orjentisan prema plaži i u njegovom komšiluku su druki hotelski kompleksi.

Plaža:Hotel je smešen direktno na pešcanoj plaži. Suncobrani i ležaljke na plaži se doplacuju.

Hotelski sadržaj: Kompleks se sastoji od glavne zgrade i bungalova. Gostima su na raspolaganju: recepcija, sef na recepciji (uz doplatu), internet kutak, Wi-Fi (uz doplatu), restoran, bar, kafe, spoljašnji bazen sa slatkom vodom, deciji bazen, bar pored bazena, bar na plaži, TV sala, igralište za decu blizu plaže, mini klub za decu, bilijar, teren za košarku, video igrice, sportovi na vodi.

Sobe: Hotel raspolaže sa 54 sobe, od kojih svaka ima: klima uredaj, SAT TV, mini bar (dodatno se placa), telefon, radio, kupatilo, fen za kosu, terasu ili balkon.
Standardne sobe: oko 19-22m2, namenje za 2-4 osobe, sadrže dva standardna i pomocni ležaj, mogu da gledaju na more ili na baštu.
Family sobe-hotel: nešto su prostranije, sastoje se iz dve prostorije – dnevne sa sofama i spavace sobe sa dva standardna ležaja.
Family sobe – bungalovi: sastoje se iz dve prostorije sa po dva standardna ležaja.

Usluga: Polupansion, dorucak i vecera – švedski sto.