CALYPSO HOTEL 2*

Calypso Hotel je hotel tradicionalne grčke arhirekture napravljen od drveta i kamena u prirodnim bojama. Smešten je u centru Haniotija, u neposrednoj blizini barova, restorana i prodavnica. Udaljen je 100 km od Soluna. Smeštaj: Ukupan broj smeštajnih jedinica je 77 (jednokrevetna, dvokrevetna, trokrevetna i superior). Sobe su površine od 16-26 m2 i imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, SAT TV, mini frižider, balkon ili terasu. Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: klima, telefon. Standardne sobe su uglavnom smeštene u prizemlju ili na prvom spratu, dok se superior sobe nalaze na poslednjem spratu.

Nastavi sa čitanjem

NAIAS HOTEL 3*

Naias Hotel je mali hotel smešten u slikovitom mestu Hanioti, na istočnoj obali poluostrva Kasandra. Savršen je izbor za porodice sa decom, kao i parove. Udaljen je cca. 500 m od centra i 100 km od Soluna. Hotel se sastoji iz dve zgrade – stare na plaži i nove preko puta ulice. Ukupan broj smeštajnih jedinica je 65 (studio i apartman). Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, TV, mini kuhinju, balkon ili terasu. Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: klima, telefon. Usluga: Noćenje sa doručkom na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje izbor više jela (švedski sto).

Nastavi sa čitanjem

ELINOTEL POLIS HOTEL 3*

Elinotel Polis Hotel je mali moderan hotel, kompletno renoviran 2010. god. Udaljen je cca. 350 m od centra Haniotija i 90 km od aerodroma Macedonia u Solunu. Ukupan broj soba je 52 (dvokrevetne, trokrevetne i porodične sobe). Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, SAT TV, balkon ili terasu. Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: klima, telefon.

Nastavi sa čitanjem

AL MARE HOTEL 3*

Al Mare Hotel je mali porodični hotel okružen borovom šumom. Smešten je na Kasandri, nedaleko od slikovitog mesta Polihrono. Udaljen je cca. 2 km od centra Polihrona i 85 km od aerodroma Macedonia u Solunu. Ukupan broj smeštajnih jedinica je 33. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, SAT TV, mini frižider, balkon ili terasu. Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: klima, telefon.

Nastavi sa čitanjem

DIONYSOS HOTEL & APARTMENTS 3*

Dionysos Hotel & Apartments se nalazi u mirnom delu Haniotija. Ovaj tradicionalni hotel je udaljen cca. 200 m od centra i 100 km od aerodroma Macedonia u Solunu. Hotel se sastoji iz glavne i anex zgrade. Ukupan broj smeštajnih jedinica je 109 (35 standardnih soba u glavnoj zgradi i 74 studia u anex zgradi). Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, SAT TV, radio, mini frižider, balkon ili terasu. Studio ima mini kuhinju.

Nastavi sa čitanjem

ALKYONIS HOTEL 2*

Alkyonis Hotel je smešten u zapadnom delu Halkidikija. Pripada istom lancu hotela "Mykoniati Hotels" kao i Mykonos Paradise Hotel. Udaljen je 500 m od centra Nea Kalikratiee, 25 km od aerodroma Macedonia i 35 km od Soluna. Blizina Soluna ga čini idealnim za poslovne goste. Noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje izbor više jela (švedski sto) za doručak ili doručak i večeru. Ručak i večera se služe u hotelu Mykonos Paradise. All Inclusive (sve uključeno) koncept obuhvata: doručak, ručak i večeru (ručak se služi kao meni a la carte), domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

Nastavi sa čitanjem

LOUTRA BEACH HOTEL 3*

Loutra Beach Hotel se nalazi na jugozapadu Kasandre, u mestu Loutra u Agios Paraskevis-u. Udaljen je 10 km od Pefkohori-a i 110 km od aerodroma. Hotel ima ukupno 22 sobe (standardne i porodične). Svaka soba ima: klinu, TV, kupatilo (kada ili tuš kabina), telefon. Neke sobe imaju balkon ili terasu. Usluga: Polupansion, otvoreni bife - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak i večeru.

Nastavi sa čitanjem

FLEGRA PALACE 4*

Flegra Palace je moderan hotel i zvanični član "malih elegantnih hotela u svetu" koja predstavlja svetsku franšizu sa internacionalnim imidžom. Hotel se nalazi na glavnom putu na ulasku u Pefkohori. Udaljen je 800 m od centra, 2,5 km od centra Haniotija i 95 km od aerodroma Macedonia u Solunu.
Smeštaj: Otvoren je 1989. god, a renoviran 2008. god.

Nastavi sa čitanjem

MACEDONIAN SUN HOTEL 3*

Macedonian Sun Hotel je hotel tradicionalne arhitekure smešten na vrhu brda iznad hotelskog kompleksa Athos Palace i Pallini Beach. Zahvaljujući odličnoj lokaciji, iz hotela se pruža panoramski pogled na more. Hotel je član poznate hotelske grupacije Ghotels Halkidiki Hotel Group. Udaljen je cca 2 km od centra Kalitee i 66 km od aerodroma Macedonia u Solunu.

Nastavi sa čitanjem

SOUSOURAS BUNGALOWS 3*

Sousouras Bungalows hotelski kompleks je izgrađen u mediteranskom stilu. Nalazi se na samoj obali. Udaljen je cca 200 m od centra kosmopolitskog letovališta Hanioti i 105 km od Soluna. Hotel čini glavna zgrada i nekoliko bungalova u kojima se nalazi ukupno 80 smeštajnih jedinica. Usluga: Polupansion, otvoreni bufe - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak i večeru.

Nastavi sa čitanjem

ATRIUM 4*

Položaj: Atrium Hotel je smešten malo izvan Pefkohorija, okružen maslinama i borovom šumom. Udaljen je 500 m od centra, 95 km od aerodroma Macedonia u Solunu i 105 km od Soluna. Smeštaj: Ukupan broj smeštajnih kapaciteta je 110 (dvokrevetne, trokrevetne i suite). Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, SAT TV, balkon ili veranda, mini frižider. Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: klima, telefon.

Nastavi sa čitanjem

ALEXANDER THE GREAT BEACH HOTEL 4*

Alexander The Great Beach Hotel smešten je na brdu okružen borovom šumom. Hotel je omiljeno odmaralište stanovnika Centralne Evrope i Amerike. Već 30 god. se nalazi u vlasništvu hotelske porodične kompanije P.A.P Corp, koja je posvećena očuvanju prirode. Udaljen je 2,5 km južno od kosmopolitskog letovališta Kalitea, 1,5 km od tradicionalnog mesta Kriopigi i 85 km od aerodroma Macedonia u Solunu.

Nastavi sa čitanjem

POSSIDI HOTEL PARADISE 4*

Possidi Hotel Paradise je smešten u centru Posidija, u blizini čuvenog rta Posidi. Hotel predstavlja spoj tradicionalnog i luksuznog. Udaljen je 94 km od aerodroma Macedonia u Solunu. Ukupan broj smeštajnih jedinica je 63. Sve sobe imaju kuaptilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, SAT TV, mini frižider. Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: klima, telefon. Plaža: Hotel se nalazi na plaži. Suncobrani i ležaljke se naplaćuju.

Nastavi sa čitanjem

ANNA MARIA HOTEL 3*

Hotel Anna Maria se nalazi u centru letovališta. Od glavnog šetališta je udaljen par minuta šetnje.
Smeštaj: Hotel raspolaže sa ukupno 32 smeštajne jedinice, a gosti mogu da biraju između promo (max 2 osobe, 18 m²), superior (max 3 osobe, 25 m²) i family sobe ( max 4 osobe, 30 m²). Svaka soba ima: mini kuhinju, frižider, SAT TV, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, sef, klimu, balkon ili terasu, telefon. Superior sobe imaju dodatno sofu, a family sobe sofu i odvojenu spavaću sobu.

Nastavi sa čitanjem

LESSE HOTEL 4*

Lesse Hotel je moderan hotelski kompleks okružen maslinjacima i borovom šumom. Sagrađen je 2003. god. Udaljen je 700 m od centra Haniotija i 100 km od aerodroma Macedonia u Solunu. Ukupan broj smeštajnih jedinica je 88 (standardne sobe i family suite). Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, kablovsku ili SAT TV, mini kuhinju, mini frižider. Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: klima, telefon.

Nastavi sa čitanjem

AMMON ZEUS HOTEL 3*

Ammon Zeus Hotel smešten je u mestu Kalitea, na prvom prstu Halkidikija – Kasandri. Njegova pozicija je od ogromnog arheološkog značaja, jer je nekada na tom mestu bio hram Jupitera Ammona i kasnije stari ruski manastir. Udaljen je 250 m od centra i autobuske stanice, 85 km od aerodroma Macedonia u Solunu i 95 km od centra Soluna. Hotel ima ukupno 112 standardnih i 14 porodičnih soba. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, balkon ili terasu, SAT TV. Sobe su sa pogledom na more, vrt ili planinu. Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: mini bar, klima, direktna telefonska linija.

Nastavi sa čitanjem

ATHOS PALACE HOTEL 4*

Athos Palace Hotel je moderan hotel, član poznate hotelske grupacije Ghotels Halkidiki Hotel Group. Nalazi se na Kasandri, u blizini kosmopolitskog letovališta Kalitea. Udaljen je 50 m od autobuske i taxi stanice, 1,5 km od centra Kalitee i 65 km od aerodroma Macedonia u Solunu. Smeštaj: Ukupan broj smeštajnih jedinica je 407 (jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne, superior suite, junior suite i superior sobe). Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, SAT TV, radio, mini frižider, klimu (plaća se prema hotelskim pravilima).

Nastavi sa čitanjem

PALLINI BEACH HOTEL 4*

Pallini Beach Hotel je moderan hotel, prvi je član poznate hotelske grupacije Ghotels Halkidiki Hotel Group. Idealan je za porodice i parove. Nalazi se na Kasandri, u blizini kosmopolitskog letovališta Kalitea. Udaljen je 1,5 km od centra Kalitee i 65 km od aerodroma Macedonia u Solunu. Hotel se sastoji iz glavne zgarde i bungalova. U glavnoj zgradi su smeštene standardne sobe, porodične i suite. Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, kablovsku ili SAT TV, mini frižider. Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: klima, telefon.

Nastavi sa čitanjem

MENDI 4*

Mendi hotel se nalazi na zapadnoj strani Kasandre između Posidi-a i Nea Skioni-a. Okružen je maslinjacima i borovom šumom i idealan je za porodičan odmor. Hotel i oblast oko njega nose naziv Mendi, po istoimenom antičkom svetilištu koje se nalazi u blizini hotela. Udaljen je 2 km od Kalandre, 4 km od Nea Skioni-a i 95 km od Soluna. Hotel ima ukupno 163 smeštajne jedinice.

Nastavi sa čitanjem

ALIA PALACE LUXURY HOTEL & VILLAS 5*

Alia Palace Luxury Hotel & Villas je moderan hotel smešten na poluostrvu Halkidiki, iznad čuvenog letovališta Pefkohori, okružen maslinovom i borovom šumom. Udaljen je cca. 1 km od centra Pefkohorija i 90 km od aerodroma Macedonia u Solunu. Ukupan broj smeštajnih jedinica je 78 (standardne, porodične i executive bungalow suite). Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, balkon ili terasu sa garniturom, SAT TV, klimu. Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: mini bar, direktna telefonska linija.

Nastavi sa čitanjem

HANIOTI GRAND OTEL 4*

Položaj: Hanioti Grand Otel smešten je u urbanom ambijentu. Član je grupacije Vilar SA Group Hotels & Appartments. Udaljen je 100 m od centra Haniotija, 100 km od aerodroma Macedonia u Solunu i 115 km od Soluna. Smeštaj: Ukupan broj smeštajnih jedinica je 135 (jednokrevetna, dvokrevetna, trokrevetna, porodična soba -2 dvokrevetne sobe povezane vratima, porodična soba-1 prostorija sa krevetima na sprat i suite-spavaća i dnevna soba). Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, balkon ili terasu, mini frižider, TV.

Nastavi sa čitanjem

MYKONOS PARADISE & SPA HOTEL 3*

Mykonos Paradise & Spa Hotel je moderan, porodičan hotel smešten u zapadnom delu Halkidikija, u mestu Nea Kalikratia. Pripada istom lancu hotela "Mykoniati Hotels" kao i Alkyonis Hotel. Udaljen je 500 m od centra, 25 km od aerodroma i 35 km od Soluna. Ukupan broj smeštajnih jedinica je 41, tj. 80 ležaja (jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i superior). Plaža: Peščana plaža je udaljena cca. 100 m. Suncobrani i ležaljke se naplaćuju.

Nastavi sa čitanjem

PETRINO SUITES HOTEL 3* -

Petrino Suites Hotel je porodični butik hotel okružen zelenilom. Udaljen je 1,5 km od Afitosa, 70 km od aerodroma Macedonia u Solunu i 85 km od Soluna. Smeštajne jedinice su standardne sobe i suite (junior family mezoneta, junior suite, senior suite mezoneta, senior suite, deluxe suite mezoneta, deluxe flat suite, suite sa spoljašnjim đakuzijem i suite sa privatnim bazenom). Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, TV, mini frižider, balkon ili terasu. Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: klima, telefon.

Nastavi sa čitanjem

HANIOTI PALACE HOTEL 4*

Hanioti Palace Hotel je moderan hotel, smešten u mirnom delu Haniotija. U neposrednoj je blizini gradskog trga. Udaljen je 100 km od Soluna. Ukupan broj standardnih soba je 90 i 2 suita. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, SAT TV. Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: klima, mini bar, telefon. Polupansion na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje izbor više jela (švedski sto) za doručak i večeru.

Nastavi sa čitanjem

BLUE BAY 4*

Blue Bay hotel se nalazi u tradicionalnom mestu Afitos i udaljen je 500 m od njegovog centra. Od Soluna je udaljen 75 km.
Smeštaj: Hotel ima 59 smeštajnih jedinica. Svaka soba ima: kupatilo (kada ili tuš kabina), fen, sat.TV, balkon ili terasu, mini frižider.

Nastavi sa čitanjem

KASSANDRA PALACE 4*

Kassandra Palace hotelski kompleks je renoviran 2009. godine, a 2012. je izgrađen i novi SPA centar. Hotel je okružen maslinjacima i borovom šumom. Udaljen je cca 2 km od Kriopigi-a, 7 km od Kalitee i cca 90 km od Soluna. Hotelski kompleks se sastoji iz glavne i anex zgrada u kojima se nalazi ukupno 300 smeštajnih jedinica. Svaka soba ima: kupatilo (kada ili tuš kabina), fen, sat. TV, balkon ili terasu.

Nastavi sa čitanjem

AEGEAN BLUE HOTEL 4*

aegan resizeAegean Blue Hotel je moderan hotel smešten u mestu Nea Kalikratia. Udaljen je od centra cca. 100 m i 35 km od Soluna.
Smeštaj: Ukupan broj smeštajnih jedinica je 57 (5 jednokrevetnih–18m2, 16 standardnih dvokrevetnih–18 m2, 8 standardnih dvokrevetnih sa pogledom na more–20 m2, 26 trokrevetnih–25 m2 i 2 suite). Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, SAT TV. Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: mini bar, telefon.

Nastavi sa čitanjem

KRIOPIGI BEACH 3*

Kriopigi Beach Hotel je smešten je na Kasandri, na atraktivnoj lokaciji u mestu Kriopigi. Izgrađen je u lokalnom arhitektonskom stilu, pored šume i iz njega se pruža pogled na zaliv Toroneos i na Sitoniju. Udaljen je oko 500 m od centra Kriopigi-a, 5 km od Kalitee i 90 km od Soluna. Hotel ima ukupno 178 smeštajnih jedinica. Hotel ima ukupno 178 smeštajnih jedinica.

Nastavi sa čitanjem

ISTION CLUB 5*

Istion Club je nov i moderan hotelski kompleks koji se nalazi na samom početku Kasandre između 2 zaliva: Toroneos i Termaikos. Iz hotela se pruža pogled na planinu Olimp. Idealan je za odmor i relaksaciju. Udaljen je 2 km od Nea Potidee, 4 km od Nea Moudanie i 65 km od Soluna. Hotel se sastoji od nekoliko zgrada u kojima se nalazi 151 smeštajna jedinica. Standardne sobe (25 m², max 2-3 osobe, 2 standardna ili francuski ležaj i pomoćni ležaj, pogled na baštu ili na more)

Nastavi sa čitanjem

CHROUSSO VILLAGE HOTEL 3*

Chrousso Village Hotel je tradicionalan hotelski kompleks okružen borovom šumom i maslinjacima. Smešten je u mestu Paliuri, na jugu Kasandre. Udaljen je 1,7 km od centra Paliurija, cca. 7 km od Pefkohorija, 115 km od aerodroma Macedonia u Solunu i 120 km od Soluna. Usluga: All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru u restoranu, sladoled u određeno vreme, domaća alkoholna i bezalkoholna pića prema hotelskim pravilima.

Nastavi sa čitanjem

ELINOTEL APOLOMARE 5*

Elinotel Apolomare je hotel barokne i moderne arhitekture. Smešten je u Haniotiju, na prvom prstu Halkidikija. Udaljen je cca. 600 m od centra i 99 km od aerodroma Macedonia u Solunu. Hotel je renoviran 2009. god. Ukupan broj smeštajnih jedinica je 87 (dvokrevetne sobe 24-27 m2, superior dvokrevetne 24-27 m2, porodične 35-37 m2, porodični suite 44 m2, deluxe suite 60 m2). Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, TV, klimu, balkon ili terasu.

Nastavi sa čitanjem

POSSIDI HOLIDAYS RESORT & SUITES HOTEL 5*

Possidi Holidays Resort & Suites Hotel je luksuzan hotelski kompleks okružen borovom šumom i maslinama. Hotel svojim gostima pruža prelep pogled na Egejsko more i vrh čuvene planine Olimp. Udaljen je 3,8 km od centra Posidija i 105 km od Soluna. Smeštaj: Hotel se sastoji iz glavne zgrade i 8 manjih bungalova. Ukupan broj smeštajnih jedinica je 124 (dvokrevetna, superior dvokrevetna i trokrevetna soba, suite, executive suite i predsednički suite). Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, balkon ili verandu, TV, radio.

Nastavi sa čitanjem

AEGEAN MELATHRON THALASSO SPA HOTEL 5*

Aegean Melathron Thalasso Spa Hotel je luksuzni, visoko-kategorizovani hotel i član Aegean Star Hotels Group. Smešten je na prvom prstu Halkidikija – Kasandri. Hotel je okužen zelenilom koje se proteže sve do zlatne peščane plaže i kristalno plavog mora zaliva Toroni. Udaljen je 3 km od kosmopolitskog letovališta Kalitea i 90 km od aerodroma Macedonia u Solunu. Hotel je izgrađen 2004. god. i ima ukupno 254 smeštajnih jedinica (standardne dvokrevetne sobe, junior suite, suite, mezonete i suite sa privatnim bazenom). Sastoji se iz glavne zgrade i bungalova. Sve sobe su moderno uređene i imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, balkon ili terasu sa garniturom, klimu, SAT TV.

Nastavi sa čitanjem

OCEANIA CLUB 5*

Oceania Club & Spa Hotel je izgrađen 2005. godine u obliku amfiteatra. Nalazi se na samom početku Kasandre, u blizini Nea Moudanie od koje je udaljen 1.5 km, dok je od Soluna udaljen 60 km. Hotel ima glavnu zgradu sa 6 spratova i 5 krila u kojima se nalazi ukupno 298 smeštajnih jedinica. Usluga: Ultra All Inclusive (Ultra sve uključeno): doručak, ručak i večera u glavnom restoranu, otvoreni bufe - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto);

Nastavi sa čitanjem

MARHTA’S HOUS 4*

Martha's Hous je porodičan hotel okružen maslinjacima i voćem. Nalazi se u mestu Gerakini i udaljen je 500 m od centra ovog mesta. Od Polygirosa je udaljen 14 km, a od Soluna 80 km. Hotel ima 49 smeštajnih jedinica. Usluga: Polupansion, otvoreni bufe - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak i večeru.

Nastavi sa čitanjem

Santa Hotel 4*

zuzetan hotel u predgradju Soluna. Poseduje komforne sobe i apartmane, kvalitetnu uslugu, udoban prostor sa bazenom, internet. Nadomak hotela se nalazi pescana plaza. Idealan je izbor za opustajuci odmor.

Lokacija:Nalazi se u mestu Agia Triada. Udaljen je 19 km od centra Soluna i 10 km od aerodroma „Makedonija".

Opis sobe Ukupno 78 soba

Sve sobe poseduju: elektronsku bravu, klimu, grejanje, mini bar, SAT TV, fen, telefon, sef, Wi-Fi, kupatilo sa tus kabinom, balkon.

Suite: jedna velika soba.

Executive suite: kombinovani dnevni boravak i spavaca soba, hidromasazna kada.

Junior Suite – dve sobe: odvojena spavaca soba sa kupatilom i dnevni boravak sa sofom i tus kabinom.

Vrsta dodatnog lezaja – standardni.

Pusenje nije dozvoljeno.Svakodnevno sredjivanje soba, promena posteljine – 3 puta nedeljno.

SUN BEACH 4*

LOKACIJA: Agia Triada (28km od centra Soluna), 150m od plaže, 300m od centra Agia Triade
U SOBI: klima, balkon, fen za kosu, TWC, mini bar, Sat TV, telefon
U HOTELU: 122 sobe i apartmana, restoran, otvoreni bazen, bar kod bazena, bar u hotelu, biznis centar, fitnes sala, frizer, sef, Internet korner, TV sala, kafe, ležaljke, lift, perionica, parking, snack bar, recepcija 24h, room service, sala za konferencije, letnja bašta, WLAN internet u javnim
POGODNOSTI: besplatno korišćenje ležaljki i suncobrana na plaži (polovina Juna do polovine Sepembra) i na bazenu u Julu i Avgustu, gradskom autobuskom linijom povezan sa šoping zonom Soluna (Kosmos Mediteran, IKEA) kao i sa centrom grada

Mallas 2*

Hotel Mallas ima bazen i nalazi se na privilegovanoj lokaciji u centru Nea Kalikratije, na samo 50 metara od plaže. Hotel je udaljen 35 km od Soluna i 25 km od solunskog aerodroma.

Sve sobe imaju veliki privatni balkon. Sobe su klimatizovane i sadrže mini-bar, TV sa satelitskim kanalima i fen za kosu. Na raspolaganju su nepušačke sobe, porodične sobe, kao i sobe prilagođene gostima s invaliditetom.

Recepcija radi non-stop, a posluga u sobi dostupna je tokom čitavog dana.

Doručak na bazi švedskog stola na raspolaganju je uz doplatu. U restoranu se služe jela lokalne i mediteranske kuhinje svakog dana od 19:00 do 21:00.

Udaljenost od plaže: 100 m

Rahoni Cronwell Park 5*

Hotel sa pet zvezdica, okružen borovima i maslinjakom, udaljen 500 m od mora i 100 km od aerodroma. Sastoji se od dve male trospratne zgrade i jedne centralne.

Usluga: dvadesetčetvoročasovna recepcija, bazen, bazen za decu, ležaljke i sincobrani kraj bazena i na plaži, klima uređaj, organizacija ekskurzija, crkva, parking, room servis, rent-a-car, rent-a-bike, Wi-Fi internet, kafe bar, bar na plaži, bar kraj bazena, animacija za decu, mini klub (za decu), igralište za decu, teretana, odbojka na plaži, stoni tenis, pikado, aerobik, joga, spa centar, hamam, sauna, masaža, talasoterapija, hidromasaža, salon lepote.

Sobe: prostrane, komforne sobe i apartmani, sve sa pogledom na more. Svaka soba na prvom spratu ima privatnu-zonu, a sobe na drugom spratu – 2 terase sa pogledom na more i borovu šumu.

Standardne sobe: individualna klima, mini-frižider/mini-bar, direktna telefonska linija, besplatni Wi-Fi internet, SAT TV, flat-screen TV, sef, kada/tuš, pribor za kupatilo, fen, namešten balkon/terasa.

Double Superior: spavaća soba sa francuskim ležajem i gostinjskim kutkom sa sofom.
Suite Premium Deluxe: spavaća sa francuskim ležajem i tuš kabinom, salon sa sofa krevetom, kamin, kupatilo, bade mantil i papuče, 3 balkona, 2 TV-a.

Suite Luxury: spavaća sa francuskim ležajem i tuš kabinom, salon sa sofa krevetom i tušem, 2 balkona, bade mantil i papuče, 2 TV-a, max do 4 osobe.

Hotel „SOUSOURAS BUNGALOWS“ 3*

Lokacija:Hotel se nalazi na jedinstvenoj lokaciji, na samoj plaži i na 100m od centralne gradske zone Haniotia, udaljen 95 km od Soluna. Hotel je orjentisan prema plaži i u njegovom komšiluku su druki hotelski kompleksi.

Plaža:Hotel je smešen direktno na pešcanoj plaži. Suncobrani i ležaljke na plaži se doplacuju.

Hotelski sadržaj: Kompleks se sastoji od glavne zgrade i bungalova. Gostima su na raspolaganju: recepcija, sef na recepciji (uz doplatu), internet kutak, Wi-Fi (uz doplatu), restoran, bar, kafe, spoljašnji bazen sa slatkom vodom, deciji bazen, bar pored bazena, bar na plaži, TV sala, igralište za decu blizu plaže, mini klub za decu, bilijar, teren za košarku, video igrice, sportovi na vodi.

Sobe: Hotel raspolaže sa 54 sobe, od kojih svaka ima: klima uredaj, SAT TV, mini bar (dodatno se placa), telefon, radio, kupatilo, fen za kosu, terasu ili balkon.
Standardne sobe: oko 19-22m2, namenje za 2-4 osobe, sadrže dva standardna i pomocni ležaj, mogu da gledaju na more ili na baštu.
Family sobe-hotel: nešto su prostranije, sastoje se iz dve prostorije – dnevne sa sofama i spavace sobe sa dva standardna ležaja.
Family sobe – bungalovi: sastoje se iz dve prostorije sa po dva standardna ležaja.

Usluga: Polupansion, dorucak i vecera – švedski sto.

Golden Star 4*

Moderni hotel Golden Star smešten je na plaži u Perei, na 30 minuta vožnje od centra Soluna. U ponudi su sobe sa sopstvenim balkonom i besplatnim bežičnim internetom. Centar Soluna se nalazi na 30 minuta vožnje.

Klimatizovane sobe u hotelu Golden Star krasi moderan enterijer sa nameštajem od svetlog drveta i tkaninama vedrih boja. Svaka soba sadrži sef i TV sa satelitskim kanalima. Na raspolaganju vam je i fen za kosu.

U svetlom i modernom ambijentu restorana Mpoukadoura možete uživati u velikom izboru kreativnih grčkih jela. Pića i užine služe se u baru koji gleda na Solunski zaliv i na grad Solun. Američki doručak služi se svakog dana.

Možete se opuštati na ležaljkama na privatnoj plaži, a na raspolaganju su vam i suncobrani. Hotel raspolaže i dobro opremljenim poslovnim centrom. Osoblje recepcije radi non-stop i može vam pružiti savete o hotelu i okolini.

Na 100 metara od objekta možete pronaći fitnes centar i nekoliko prodavnica. Kazino Regency je udaljen 7 km. Međunarodni aerodrom Solun Makedonija nalazi se na 8 km od hotela (oko 15 minuta vožnje automobilom). Parking u okviru objekta može se besplatno koristiti.

Medusa Hotel 3 *

Hotel Medusa 3 * se nalazi u mestu Kriopigi, 400 m od samog centra mesta, gde se nalazi mnoštvo radnji i barova. Hotel je na putu koji vodi do prelepe plaže, a u sezoni gosti mogu koristiti shuttle voz , koji saobraća na kratkim relacijama. Prepoznatljiv je po velikom , lepom bazenu koji ima odvojeni pregrađeni deo posvećen mališanima.

U sobama : terasa, frižider, balkon, tuš , klima , tv.

Hotel poseduje lift, bazen i teretanu.

* udaljenost od centra 400 m

* udaljenost od plaže 600 m

HOTEL “PORT MARINA HOTEL“3*

Hotel Port Marina se nalazi na oko 3km od Pefkohorija, ka gradu Paljuri. Prostire se na 13.000 km kvadratnih okruzen brdima , koji daje jeinstveni osecaj opuštanja.

Sadržaj hotela:recepcija, bar, mini market,parking,Olimpijski bazen(25m),decji bazen,igralište za decu,

Smeštaj:Sobe imaju pogled na bazen, more ili baštu.Sobe sadrže fržider, klimu,fen, TV i telefon.Pored toga, postoje i sobe koje su specijalno dizajnirane da zadovolje osobe sa invaliditetom.

Udaljenost od plaže: 650m, 3km od Pefkohorija, 101km od Soluna(aerodroma)

Usluga: polupansion po principu šsvedskog stola(samoposluživanje) i all inclusive

Hanioti Melathron 4*

Hotel Hanioti Melathron je renoviran 2014 godine i nalazi se u mestu Hanioti. Ovaj hotel pruža sve moderne sadržaje u prijateljskoj atmosferi i visoko kvalitetnoj usluzi. Gosti mogu uživati u veličanstvenoj hrani, bazenu i bazenu za decu, bujnjoj bašti i fantastičnom okruženju hotela. Osoblje hotela osigurava prijatan boravak sa njihovim prijateljskim pristupom i gostoprimstvom.

Udaljenost od plaže – 100m (peščano šljunkovita)

Udaljenost od centra – 200 m

Sadržaj hotela : recepcija, sef na recepciji, wi – fi, bazen restoran, dečije igralište , dečiji bazen , sauna

Dvokrevetne sobe : fen za kosu , kupatilo, balkon, klima, SAT TV, telefon, minibar

Hotel „Tropical“ 3*

U izuzetno lepom okruženju, sa palmama, obiljem zelenila i cveća mala je oaza sa lepim, velikim bazenom, lociran na oko 300m od plaže i na oko 120m od centra Haniotija.

Hotel TROPICAL je smešten u izuzetno lepom okruženju, sa palmama, obiljem zelenila i cveća, mala je oaza sa lepim, velikim bazenom, lociran na oko 300m od plaže i na oko 120m od centra Haniotija. Sadržaj hotela : dvorište, veliki bazen sa odvojenim delom za decu, ležaljke, suncobrani, recepcija, lobi bar, restoran, lift, internet veza na recepciji, mogućnost parkiranja.

Sve smeštajne jedinice poseduju kuhinju (mini toster, ketler, frižider, nema mogućnoti kuvanja) kupatilo sa tuš kadom ili kadom, fen za kosu, satelitski TV programi, terasu sa garniturom za sedenje, sef, Wi- Fi (uz doplatu), klima uređaj čije je korišcćenje uračunato u cenu najma. Zamena posteljine i pešikra kao i čišćenje objekta vrši se svakog trećeg dana boravka.
Hotel u svom sastavu ima studie za smeštaj dve ili tri osobe i apartmane u kojima je moguć smeštaj za maksimalno četiri osobe. Supermarket je u neposrednoj blizini.

Dvokrevetna soba poseduje dva standardna ležaja i sofu, kuhinju (tanjiri, escajg, toster, ketler I frižider); kupatilo sa fenom za kosu, orman, sef, noćni stočić, toaletni stočić, ogledalo, SAT TV, klima uređaj, terasa sa garniturom za sedenje, peškire.

Superior dvokrevetna soba: poseduje dva standardna ležaja i sofu, kuhinju (tanjiri, escajg, toster, ketler I frižider); kupatilo sa fenom za kosu, orman, sef, noćni stočić, toaletni stočić, ogledalo, SAT TV, klima uređaj, terasa sa garniturom za sedenj

e, peškire.

Četvorokrevetni apartman: kombinovano dnevno-spavaća soba, odvojene kliznim vratima. Predvidjena za smestaj max 4 odrasle osobe ili 2 odraslih i 2 deteta. Apartman sadrži dva standardna ležaja ili francuski ležaj i sofu na razvlacenje, kuhinju (tanjiri, escajg, toster, ketler I frižider); kupatilo sa fenom za kosu, orman, sef, noćni stočić

, toaletni stočić, ogledalo, SAT TV, klima uređaj, terasa sa garniturom za sedenje, peškire

*ČISĆENJE, PROMENA POSTELJINE I PEŠKIRA SVAKODNEVNO

Hotel „ANASTASIA RESORT & SPA“ 5*

Hotel Anastasia Resort se nalazi kraj mesta autentičnog i tradicionalnog izgleda, Nea Skioni. Modernog i istovremeno klasičnog izgleda, kraj mora, sa sopstvenom plažom, svojim posetiocima pruža jedinstveni osećaj opuštanja. Ispunjava iščekivanja i onih koji imaju potrebu za tišinom i mirom, kao i onih koji žele aktivan i sportski odmor. Ležaljke i suncobrani se nalaze duž uredjenog travnjaka kraj plaže, na kome su zasadjene mnogobrojne masline koje i u najtoplijim danima pružaju hladovinu. O izboru i kvalitetu hrane gosti uveliko pričaju i po odlasku iz hotela. Polupansion je organizovan na bazi doručka i ručka u kojima gost može uživati sa pogledom na moderan bazen ili more. Uveče gosti mogu uživati uz prijatne zvuke muzike

Lokacija: Stilski i moderan Hotel Anastasia Resort nudi dodir luksuza, a nalazi se u blizini slikovite luke Nea Skioni na samo 10km od Haniotija i Pefkohorija. Hotel se nalazi na samoj plazi.

Sadrzaj hotela: restoran, kafe bar, konferencijaska sala, otvoreni bazen, bar pored bazena, mini-market, spa centar, odbojka na pesku, tenis, stoni tenis, vodeni sportovi, windsurfing, sailing, kajak, mountain biking, joga..

Smestaj: 107 hotelskih soba opremljeno je sa klima uređajem, SAT TV-om, internet konekcijom, mini barom, sefom i fenom za kosu. Većina soba gleda na more.

Usluga: polupansion – dorucak i vecera na bazi svedskog stola ( samoposluzivanje)

Hotel App. „Leonidas“

Leonidas Hotel apartments se nalazi na jugozapadnoj obali poluostrva Kassandra u selu Mola Kaliva. Mola Kaliva je malo mesto u kome ćete uživati daleko od svakidašnje gužve na plažama u to vreme.

Apartmani se nalaze samo 50 metara od peščane plaže Mola Kaliva. Apartmani surenovirani 2012. a sastoje se od jedne ili dve spavaće sobe gde svaka može primiti od 2-3 osoba. Apartmani su opremljeni SAT TV, mini kuhinjom i klima uređajem a svi imaju pogled na more, brdo ili bazen.

Dvokrevetni i superior apartmani su namenjeni smeštaju 2 odrasle osobe i 1 deteta ili treće odrasle osobe na fotelji na razvlačenje. Poseduje 26 studio/apartmana, sa potpuno opremljenom kuhinjom, kupatilom sa tus kabinom, TV-om, klima uredjajem i balkonom.

Sadrzaj hotela : restoran, bazen za odrasle i decu, bar na bazenu, WI-FI, dečije igralište i parking a supermarket je udaljen 60m od hotela.

Usluga: polupansion po principu svedskog stola-samoposluzivanje.

Porodicni studio se sastoji od 1 spavace sobe i kombinovane dnevne sobe sa kuhinjom u kojoj se nalaze dve sofe na razvlacenje.

Superior studio poseduje jedan francusku lezaj dok je treci lezaj sofa na razvlacenje.

Sve sobe OSIM SUPERIOR DVOKREVETNE poseuju kuhinju.

www.leonidas.gr

HOTEL „CALYPSO HOTEL“ 2*

Mali tradicionalno uredjeni hotel, sa odličnom lokacijom, hotel Calypso obećava miran i udoban odmor. U centralnom delu hotela nalazi se terasasa sa bazenom i ležaljkama i suncobranim, i većina soba gleda baš na bazen.

Sadržaj hotela: bazen na otvorenom, bar kraj bazena, snek bar, velika terasa sa ležaljkama i suncobranima, restoran, večernja zabava, „happy hour" u glavnom baru svako veče, recepcija, lobi sa velikim SAT TV-om, pikado, menjačnica, mini golf...

250m od plaže; 100m – Hanioti centar; 100km – Solun; otvoren tokom letnje sezone

Smestaj: Sve sobe su opremljene klima uredjajem, SAT TV-om, malim frižiderom, direktnom telefonskom linijom, sefom, fenom za kosu, kupatilom, terasom. Dostupan je i krevetac za bebe.

Standardne sobe: oko 22-25m2, namenjene su za 2-4 osobe.

Usluga: nocenje sa doruckom.

Hotel “ KASSANDRA BAY“ 2*

Okruzen bujnom borovom sumom, hotel " Kassandra Bay" se nalazi na 500 meteara od centra mesta Kriopigi i na 500 metara od plaze.

Sve sobe su lepo opremljene i imaju pogled na bazen, more ili planinu. Svaka sadrzi terasu, mini bar, sef, TV, telefon...

Standradne sobe: namenjene za smestaj 2-3 osobe.

Porodicna soba: Sastoji se iz dve prostorije, namenjena za smestaj 4-5 osoba.

Sadrzaj hotela: recepcija, bar, restoran, otvoreni bazen, deciji bazen, klima, parking, biblioteka, sef, TV sala, ostava za prtljag, menjacnica, Wi-Fi internet, sef ( uz doplatu)

Usluga: polupansion na bazi svedskog stola ( samoposluzivanje).

Hotel „THEO BUNGALOWS“ 3*

Hotel „Theo Bungalows" se nalazi u mestu Kriopigi. Hotel je potpuno renoviran 2007. godine.

Idealan je za porodice koje zele da uzivaju u moru i suncu daleko od guzve, kao i za turiste zeljne avanture koji zele da istraze nocni zivot i uzivaju u prirodnim lepotama Halkidikija.

Hotel THEO BUNGALOWS se nalazi u mestu Kriopigi.Plaza je udaljena 600m od hotela a centar mesta oko 300m. Theo Bungalows je komleks od 40 prostranih soba i prilagodjen je osobama sa invaliditetom. Besplatan javni parking nalazi se u neposrednoj blizini hotela.

Sadrzaj hotela: recepcija, sef,bar,basta, klima, restoran ( a la carte), otvoreni bazen, WiFi internet, bar pored bazena,

Smestaj: sve sobe su prostrane, sadrze klima uredjaj, mini frizider, SAT-TV, kupatilo, terasu.

Usluga: Usluga u hotelu je polupansion na bazi svedskog stola ( samoposluzivanje)

Hotel „LOUTRA BEACH“ 3*

Hotel " Loutra Beach" se nalazi na samo 30 m od plaze. Potpuno je renoviran 2005-2006. Ovaj mali porodicni hotel odise prijateljskom atmosferom, nudi dobru hranu i mogucnost opustanja u mini SPA centru. Plaza u Lutri Ag.Paraskevi je idealna za miran odmor. A Lutra zapravo predstavlja i modernu banju Kasandre. Iako je malo, mesto je veoma zivopisno, i nalazi se na svega 10km od Pefkohorija, 15km od Haniotija, i na 5 km od N.Skionija.

Sadrzaj hotela: restoran, priključak za internet, mini-banjskog (sauna, hamam), parking. Idealan za udoban ekonomičan odmor...

Smeštaj: ukupno 22 standardne sobe, dvokrevetne (~ 22-24 m), klima, satelitska televizija, frižider, tuš, fen za kosu, telefon, Wi-Fi internet pristup (uz naknadu), balkon / terasa. Posteljina promena – 2 puta nedeljno. Usluga: polupansion na bazi svedskog stola.

www.loutra.gr

Hotel “ KASSANDRA BAY VILLAGE“ 3*

"Kassandra Bay Village" se nalazi na 350 m od plaze i samo 500m od mesta Kriopigi.

Sadrzaj hotela: recepcija, bar, restoran, otvoreni bazen, deciji bazen, parking, internet,sef( doplata),TV sala, basta,snack bar, ostava za prtljag, menjacnica, rent-a-car, WiFI interntet. Suncobrani i lezaljke kraj bazena su besplatni za goste hotela dok se na plazi dodatno naplacuju.

Smestaj: Hotel ima 27 standardnih soba (max 2-4 osobe), a svaka soba ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, TV, mini frižider, klimu, dečiji krevetac (na zahtev), balkon ili terasu.

Usluga: Polupansion, otvoreni bufe – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak i večeru. Sve ostale usluge se naplaćuju.

HOTEL „GRAND VICTORIA“ 3*

Grand Victoria – ex.Angelo 3*

Angelo je mali hotel apartmanskog tipa idealan za aktivan odmor. Nalazi seoko 400m od centra Haniotija, u neposrednoj blizini velikog super marketa.Ima baštu u okviru koje se nalazi i mali bazen. Gostima su na raspolaganjuležaljke i suncobrani oko bazena.

Sadržaj hotela: recepcija, restoran za doručak, TV sala, igraonica, diskoklub, ležaljke i suncobrani na bazenu, vrt, otvoreni bazen, košarkaški teren, teren za odbojku, teniski teren, bilijar, stoni tenis, bar, snek-bar na bazenu, sef na recepciji (uz doplatu)

Sve sobe imaju klima uredjaj (uz doplatu na licu mesta), SAT TV, telefon, opremljenu kuhinju, terasu i kupatilo.

Standardne sobe: oko 25-30m2, namenjene za 2 odraslih i 2 dece.
Porodicne sobe sa krevetima na sprat su prostrane sobe u okviru kojih se nalazi dva singl lezaja i kreveti na sprat.

Usluga u hotelu je najam uz mogućnost doplate za doručak, polupansion ili all inclusive (na bazi švedskog stola, samoposluživanje).

500m od plaže 400m – Hanioti
100km – Solun otvoren tokom letnje sezone www.grandotel.gr/grandvictoria/

HOTEL „DOLPHIN BEACH CLUB“3*

Dolphin Beach je mali hotel apartmanskog tipa na zapadnoj strani poluostrva Kasandra, odmah pored Posidija. Okružen zelenilom i borovom šumom s jedne strane beličastim peskom i plavim morem s druge, idealno je mesto za porodice sa decom.

Sadržaj hotela: bar, dečiji zabavni park, igraonica, internet kafe, mini market, otvoreni bazen, parking, recepcija, restoran, servis za pranje rublja,, menjačnicu, sefove na recepciji (uz doplatu na licu mesta), bar na šetalištu iznad peščano – šljunkovite plaže, wi-fi Internet u javnim delovima hotela (uz doplatu na licu mesta), Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 5 eur (set: 2 ležaljke i suncobran) – za rezervacije na bazi polupansiona.

na samoj plaži; 1km – Possidi; 110km – Solun; otvoren tokom letnje sezone.

Smestaj: Sve sobe su opremljene fenom za kosu, mini barom, radiom, sefom, SAT TV i imaju terasu i kupatilo sa tuš kabinom.

Standardne sobe: namenjene za 2-3 osobe.veličine oko 16 kvm (2 standardna ili „francuski" ležaj i pomoćni ležaj

Superior sobe: sa pogledom na baštu ili bočnim pogledom na more veličine su oko 26 kvm i namenjene su za 2-4 osobe (3 standardna ležaja i pomoćni ležaj).

Family sobe: nalaze se u prizemlju i imaju odvojenu spavaću i dnevnu sobu sa sofom i opremljenom čajnom kuhinjom, namenjene su za 2-5 osobe.

Usluga: polupansion ili all inclusive na bazi svedskog stola ( samoposluzivanje)

HOTEL „PALLADIUM HOTEL“3*

Na uzvišenju, okružen borovom šumom, sa prelepim pogledom na more,hotel Palladium nudi prijatnu, idiličnu atmosferu uz neprikosnovenu grčku gostoljubivost. Ovaj mali prodični hotel ima sve što je potrebno za miran porodični odmor.

Sadržaj hotela: veliki bazen sa hidromasažnim delom, restoran, taverna, bar pored bazena, lobi, frizerski salon, dečje igralište, tereni za tenis (uz doplatu na licu mesta), košarku i odbojku, „Internet corner" (besplatno), wi-fi Internet u javnim delovima hotela (besplatno), i parking. Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži (plaža hotela Athos Palace i Pallini Beach) se doplaćuju , prevoz do mesta Kriopigi i plaze koja je udaljena ok 800m od hotela.

Smestaj : Sobe su lepe i prostrane, sa pogledom na bazen. Svaka ima TWC sa fenom, terasu, SAT TV, telefon, A/C (uračunat u cenu u julu i avgustu), krevetac (na upit, bez doplate), wi-fi Internet (besplatno), frižider i sef (uz doplatu na licu mesta).

Standardne sobe: Sobe su veličine oko 25-30 kvm i namenjene su za 2-4 osobe (2 ili 3 standardna ležaja i/ili pomoćni ležaj)

Usluga: polupansion ili sve uključeno (all inclusive) – "švedski sto" (samoposluživanje)

HOTEL „ELINOTEL POLIS 3*“

Udoban i savremen mali hotel, odličnog položaja – u novijem delu Haniotija, tačnije 350 m od centra. Nudi svojim gostima sve pogodnosti mirnog odmora. Bar kraj malog bazena prijatno je mesto za odmor kako tokom dana tako i tokom večeri. Hotel je renoviran 2008 godine kada je dobio dodatnu zvezdicu pod okriljem lanca hotela „"Elinotels".

Sadržaj i usluge hotela: bazen, bazen za decu, lobi bar, restoran, bilijar, kafe, punkt sa sportovima na vodi na plaži...Ležaljke i suncobrani kraj bazena besplatno.

Smestaj: Hotel raspolaže sa 52 sobe. Sve imaju klima uredjaj, SAT TV, fen za kosu, aparat za kafu, telefonsku liniju, balkon ili terasu, sef (uz doplatu)

Standardna soba oko 19-22m2,renovirane 2010,maksimalno komforne,predvidjene za 2-3 odrasle osobe(francuski lezaj ili odvojeni kreveti) deca nisu dozvoljena za ovaj tip sobe

Superior room Ova porodicna soba komforna može smestiti tri odrasle osobe ili 2 odrasle osobe + 2 dece, nudeći bazen pogled ili pogled na grad.

Porodična soba prostrane,sa krevetima na sprat,predvidjene za 2 odrasle osobe i 2 deteta

Usluga: polupansion ili all inclusive („"sve uključeno"", samoposluživanje, na bazi švedskog stola).

Udaljenost od plaže 300m
Udaljenost od grada 0,50km
Udaljenost od aerodroma 105km

HOTEL „NAIAS BEACH 3*“

Naias je mali hotel koji se nalazi na samoj plaži u Haniotiju okružen zelenilom. Idealan je izbor za porodice sa decom jer ima sve prednosti modernog hotela ne zanemarujući udobnost i kvalitet usluge.

Sadrzaj hotela: otvoreni bazen, bazen za decu, restoran, bar kraj bazena, parking, wi-fi Internet u javnim delovima hotela (uz doplatu na licu mesta). Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju.

Smestaj: Sve sobe su opremljene balkonom ili terasom, malom kuhinjom, kupatilom, TV-om, fenom za kosu, sefom, klima uređajem.

Studiji: sastoje se iz jedne prostorije u kojoj se nalazi čajna kuhinja, dela za spavanje, kupatila i terase sa garniturom za sedenje, namenjeni su za najviše 2-4 osobe.
Apartmani: veoma prostrani, sastoje se iz spavaće i dnevne sobe, opremljene kuhinje, kupatila, balkona ili terase. Moguće je smestiti i do 5 osoba.

na plaži; 200m – Hanioti centar; 100km – Solun; otvoren tokom letnje sezone www.naias.gr

Usluga: nocenje sa doruckom (mogucnost doplate vecere na licu mesta – 10 eura po osobi, deca 5 eura dnevno)

HOTEL „DAPHNE HOLIDAY CLUB 3*“

Hotel je sagrađen na brdu, tako da pruža neverovatan pogled na Toroneos zaliv i prelepe šume Kassandre. Opuštajuća atmosfera pruža gostima idealnu mogućnost za odmor.

Hotel Daphne Holiday Club se nalazi na 300m od Hanioti-ja i 650m od prelepih plaža.

Sadržaj hotela: 24 sata recepcija, bar, radnja sa suvenirima, WIFI, prelepo dvorište, parking, bazen, bar pored bazena, sala za rekreaciju, bilijar sala, sauna, TV soba

Sadržaj sobe: Klima uređaj, balkon, fen za kosu, TV, frižider, balkon, telefon

dvokrevetne sobe: čajna kuhinja, klima, telefon, satelitska televizija, sef (uz doplatu), frižider, kupatilo (tuš kabina), fen za kosu, namešten balkon / terasu.

www.daphneholiday.gr

Usluga: nocenje sa doruckom ili polupansion na bazi svedskog stola.

HOTEL „PALLINI BEACH“ 4*

Pallini Beach Hotel se nalazi u okviru kompleksa G-hotela, i ponosi se kristalno čistim morem, odličnom uslugom, kao i pažnjom koju posvećuju svakom gostu pojedinačno.

www.pallinibeach.gr

Sadrzaj hotela: sopstvena plaža, parking, bazeni (otvoreni i zatvoreni), dok za jahte, prodavnica, frizerski salon, menjačnica, otvoreni bioskop i pozornica, konferencijska sala, fitness (uz doplatu na licu mesta), jacuzzi (uz doplatu na licu mesta), sauna (uz doplatu na licu mesta), usluga masaže (uz doplatu na licu mesta), klub za jahanje, restoran, nekoliko barova i a la cart restorana, bar na plaži, teniski teren (korišćenje terena se naplaćuje 7 eur po satu), opremu za vodene sportove, „Internet corner" (besplatno), wi-fi Internet u javnim delovima hotela (uz doplatu na licu mesta), dečje igralište i celodnevna dečja animaciju, organizovana celodnevna i večernja animacija odraslih, diskoteka... Gosti koriste sadržaje i usluge celog kompleksa. Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko. Peškiri za bazen i plažu se iznajmljuju uz depozit od 20 eur.

Smestaj: Sobe se nalaze u glavnoj zgradi, lepe su i komforne i svaka sadrži TWC sa fenom, mini bar, sef (uz doplatu na licu mesta), A/C, SAT TV, telefon, wi-fi Internet (uz doplatu 5 eur dnevno na licu mesta), krevetac (na upit, bez doplate) i terasu sa bočnim pogledom na more.

Standardne sobe su veličine su oko 20-25 kvm i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili „francuski" ležaj i sofa).

suite: (sastoji se iz spavaće sobe (2 standardna ili „francuski" ležaj) i dnevnog boravka (sofa na rasklapanje), imaju pogled na more – direktno ili bočno)

bungalovi : rasporedjeni u 4 reda od plaže. Sobe u bungalovima su veličine oko 25 kvm, namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ili „francuski" ležaj i sofa).

Usluga: polupansion – "švedski sto" (samoposluživanje).

Hotel „SIMANTRO BEACH“ 4*

Hotel "Simantro Beach" je odlican izbor za sve one koji traze lep ambijent , kristalno cisto more, odlicnu hranu, apsolutni komfor, mir i tisinu. Deo je cuvenog G lanca hotela.

Sadrzaj hotela : 2 restorana, tavern na plaza, 4 bara, 2 otvorena i 1 zatvoreni bazen, bazen za decu, decije igraliste, bebi siterku, internet, sportske terene, diskoteku, rent-a-car...

Smestaj: Hotel ima 346 собa koje su nedavno renovirane i sadrze terasu/balkon, kupatilo, klima uredjaj, fen za kosu, satelitsku TV, mini bar, telefon, sef.

Standard room - oko 25m2, sadrzi francuski ili dva odvojena lezaja i sofu, ima pogled na more ili bastu hotela. Za smestaj 2 odrasle osobe i dvoje dece ili 3 odrasle osobe. Suite /pogled more/planina – Sastoji se od odvojene spavace sobe (francuski ili dva odvojena lezaja) i dnevnog boravka ( sa sofom). Idealna za porodice sa decom. Ima pogled na more ili na planinu , za smetaj maximum 4 osoba. www.simantro.gr

Usluga: polupansion ili All inclusive na bazi svedskog stola ( samoposluzivanje)

Hotel “ FLEGRA PALACE“ 4*

Hotel " Flegra Palace" se nalazi na samo 150 m od plaze. Hotelski kompleks se sastoji od 7 manjih zgrada, sa ukupno 81 soba. Hotel je renoviran 2008. godine.

Sadrzaj hotela : bazen, dečiji bazen, dečije igralište, Internet „corner" (besplatno), wi-fi Internet u javnim delovima hotela (uz doplatu na licu mesta), jacuzzi (besplatno), bilijar, organizovanu animacija za goste, stoni tenis, restoran, bar iznad bazena, ležaljke i suncobrane oko bazena (bez doplate) i na plaži (uz doplatu ), iznajmljivanje peškira (uz depozit od 20 eur)...

Smestaj: Sve sobe su uredjene razlicito, moderno opremljene i sadrze klima uredjaj, satelitsku TV, DVD plejer, telefon,mini bar, terasu sa garniturom za sedenje i kupatilo.

Standard room – oko 20m2, jedinstveno dekorisana, smestena u bungalovima, sadrzi francuski ili dva odvojena lezaja. Za smestaj najvise 2 osobe. Executive suite – luksuznije uredjena od standardnih soba, za smestaj najvise 2 osobe. Grand suite – sastoji se od spavace sobe sa francuskim ili dva odvojena lezaja i dnevne sobe sa sofom. Junior suite – sastoji se od dve prostorije odvojene vratima – spavaca soba sa francuskim ili dva odvojena lezaja i dnevni boravak sa sofom. Za smestaj 2-4 osobe. Superior room – oko 25m2, jedinstveno dekorisana, sadrzi francuski ili dva odvojena lezaja, kao i dve sofe koje mogu sluziti kao dva odvojena lezaja. Za smestaj 2-4 osobe.

Usluga: noćenje sa doručkom uz mogućnost doplate za polupansion – "švedski sto " (samoposluživanje).

Hotel „Alexander the great 4*“

Povrh prelepog zaliva, usred borove šume, smešten je hotel Alexander the Great. Sa terase hotelskog kafea pruža se pogled na Egejsko more kojioduzima dah. Hotel je omiljeno mesto za odmor mnogih Evropljana štozbog odlične pozicije, što zbog odlične usluge. Posebna pažnja pridaje seosobama sa specijalnim potrebama.

Sadržaj hotela: lobi, recepcija, internet ugao, glavni restoran, „a la carte" restoran, taverna na otvorenom, kafe, soba za zabavu, sala za konferencije, mini market, suvenirnica, bar na terasi koja gleda na more, vrt, bazen sa delom za decu, bar kraj bazena, ležaljke i suncobrani (na plaži i oko bazena), servis za pranje veša, frizer, bejbi siting, spa terapije, animacija i zabava, tereni za tenis, odbojka na plaži, stoni tenis, punkt za sportove na vodi, iznajmljivanje automobila i bicikala..

Smestaj: Sve sobe hotela potpuno su renovirane 2003 godine i imaju kupatilo sa fenom za kosu, balkon/terasu, klima uredjaj, telefonsku liniju, muzički uredjaj, SAT TV, pristup internetu i sef.

Standardne sobe: nalaze se u glavnoj zgradi i gledaju na more ili na zelenilo, namenjene su za 2-3 osobe.
Family sobe: nalaze se u prizemnim bungalovima, imaju verandu i primaju 2-4 osobe.

Usluga: nocenje sa doruckom uz mogucnost doplate za polupansion na bazi svedskog stola ( samoposluzivanje)

Minimalan broj nocenja 26/04- 31/05 – 3 noci .
01/06-25/09 – 5 noci

Hotel „Chrousso Village Pallouri“ 3*

Chrousso Village se nalazi na vrhu prvog prsta, Kasandre. Izgradjen je u stilu klub-hotela, renoviran 2005 godine i sastoji se iz glavne zgrade i 15 manjih zgrada gde su smeštene sobe. Na oko 40 ha prelepe bašte, predstavlja spoj luksuza, netaknute prirode i tradicionalne grčke gostoljubivosti.

Sadržaj hotela: prodavnice, recepcija, 2 otvorena bazena, mini market, mala konferencijska sala, usluga slanja pošte, prva pomoć, sef za čuvanje stvari od vrednosti, prodavnica nakita, 2 dečija bazena,dva MINI Cluba za program animacije za decu od 4 do 12 godina, tereni za košarku, odbojku, tenis, odbojku na plaži, stoni tenis, sportovi na vodi, škola ronjenja, snek bar, bar pored plaže...

Smestaj: Sve sobe sadrže balkon ili terasu, kupatilo, SAT TV, telefon, sef i opremljenu kuhinju.

Studio: prostrana kombinovana dnevno – spavaća soba, namenjena za 2-3 osobe
Apartman: sastoje se iz dnevne sobe sa kuhinjom i odvojene spavaće sobe, namenjeni su za 2-5 osoba (peta osoba – dete do 12 godina)

500m od plaže, 2km – Paliouri, 7km – Pefkohori;110km – Solun; otvoren tokom letnje sezone; www.chrousso.gr

Usluga: All inclusive po principu svedskog stola ( samoposluzivanje)

HOTEL „LESSE“ 4*

Samo sat vremena od Soluna, nalazi se hotel Lesse koji na savršen način kombinuje prelepu prirodu poluostrva Kasandra sa tradcionalnim duhom severne Grčke. Prostire se na površini od oko 10000 m2, okružen borovom šumom, prelepim vrtom.

Lokacija: 300m od plaže, 700m – Hanioti; 100km – Solun; otvoren tokom letnje sezone, www.lesse.gr

Sadrzaj hotela: 3 otvorena bazena u obliku lagune, hidro masaža, bar pored bazena, bar, sauna (besplatno), kafeterija, sala za konferencije kapaciteta 160 osoba, mini market, sala za dečije igre, parking, wi-fi Internet u javnim delovima hotela (besplatno), organizacija grčkih večeri sa živom muzikom jednom nedeljno... Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu.

Smestaj: Sve sobe su opremljene SAT TV, klima uredjajem, sefom, elektronskim klučem, čajnom kuhinjom, mini barom, fenom za kosu, terasom sa garniturom za sedenje i kupatilom.

Standardne sobe: veličine oko 20-25 m2 i namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ili „francuski" ležaj i pomoćni ležaj, II dete deli zajednički ležaj).

Porodični apartman (Suite): veličine oko 80 m2, namenjene su za 2-4 osobe i sastoje se iz 2 sobe (svaka sa po 2 standardna ili „francuskim" ležajem).

Usluga: polupansion – "švedski sto" (samoposluživanje).

HOTEL „GRAND OTEL 4*“

Smešten na samoj obali, u blizini parka u Haniotiju, Hanioti Grand Otel nudi doživljaj gradske sredine i toplinu južnog mora. Hotel je renoviran 2007godine. Hotelska zgrada ima dva krila u kojima su smeštene sobe.

Sve sobe su klimatizovane i imaju kupatilo sa tuš kabinom i fenom za kosu, SAT TV, direktnu telefonsku liniju, mali frižider, balkon ili terasu.

Standardne sobe: oko 20-26m2, sa pogledom na more ili na grad, namenjene za 2-4 osobe.

Sadržaj hotela: glavni restoran, bar na plaži/bazenu, otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima, moderna konferencijska sala, servis za pranje veša, menjačnica, rent-a-car, masaža, punkt sa sportovima na vodi, TV sala, stoni tenis, akva aerobik...

Usluga u hotelu je polupansion plus (domaća pića su uključena uz večeru, na bazi švedskog stola, samoposluživanje) ili all inclusive („sve uključeno", na bazi švedskog stola, samoposluživanje).

na sopstvenoj plaži 150m – Hanioti centar100km – Solun otvoren tokom letnje sezone www.haniotigrandotel.gr

Hotel „Athos Palace 4*“

Jedinstvena, mediteranska atmosfera, odlični gastronomski ukus hrane ivrhunski kvalitet usluge čine Athos Palace vrednim članom kompleksa G-hotela.

Hotel „Athos Palace 4*"-Leto 2015

Sadržaj hotela: 2 otvorena bazena, zatvoreni bazen, restoran, taverna, kafe-bar, snekbar, piano bar, kongresna dvorana, frizerski salon, servis za pranje veša, bina za pozorišne predstave, bioskop na otvorenom, dečije igrališt, program za animaciju gostiju, sportovi na vodi, gosti imaju pravo da koriste sve usluge kompleksa...

Smestaj: Sve sobe su prostrane i i udobne imaju klima uredjaj, kupatilo sa fenom za kosu, balkon, SAT TV, telefonsku liniju, mini frižider, sef.

Standardne sobe: oko 30m2, sa pogledom na more ili na planinu, za 2-4 osobe.
Superior sobe: oko 33m2, kombinovana dnevno-spavaća soba, sa pogledom na more i kupatilom sa djakuzijem, za 2 osobe.
Superior suite: oko 60m2, u stilu mezoneta u dva nivoa, sa dnevnom sobom na donjem nivou i glavnom spavaćom sobom na gornjem nivou, sadrže dva kupatila (WC na donjem i kupatilo sa djakuzijem na gornjem), i terasu sa pogledom na more, imaju i internet konekciju. Namenjene su za 2-4 osobe.
Junior suite: oko 45m2, kombinovana dnevno-spavaća soba u stilu mezonete na dva nivoa; pogled na planinu, namenjene za 2-4 osobe.

na samoj plaži; 2km – Kalithea; 85km- Solun; otvoren tokom letnje sezone

Usluga: polupansion uz mogucnost doplate za all inclusive po principu svedskog stola (samoposluzivanje)

HOTEL „POSSIDI PARADISE“4*

HOTEL „POSSIDI PARADISE"4* – Grcka Leto 2015. Possidi Paradise se nalazi u centru Possidija na samoj plaži. Jednostavna tradicionalna forma i luksuz ovog hotela odlično su spojeni u sa prelepim okruženjem i kristalno čistim morem.

Sadržaj hotela: recepcija sa lobijem, sefovi na recepciji (uz doplatu na licu mesta), wi-fi Internet u javnim delovima hotela (besplatno), bazen, jacuzzi, sauna, teretana, restoran, menjačnica, bar na šetalištu iznad peščano – šljunkovite plaže. Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu (uz kupljeno piće u „pool" baru), a na plaži se doplaćuju . Peškiri za bazen i plažu se iznajmljuju uz depozit od 20 eur.

Lokacija:na samoj plaži centar – Possidi; 110km – Solun; otvoren tokom letnje sezone; www.possidiparadise.gr

Smestaj: Sve sobe su sa TWC sa fenom, terasom, krevecom (na upit, bez doplate), sefom, telefonom, malim frižiderom, A/C i SAT TV.

Standardne sobe: oko 30m2, gledaju na more ili na baštu, namenjene su za 2-4 osobe.

Usluga: polupansion uzmogucnost doplate za pun pansion – "švedski sto" (samoposluživanje).

HOTEL „KRIOPIGI BEACH“ 4*

Hotel „Kriopigi Beach" se nalazi na atraktivnoj lokaciji u centru naselja, naudaljenosti od 90km od Soluna. Imajući u vidu da je hotel udaljen od plaže1km, goste svakodnevno besplatno prevozi hotelski vozić.

Sadržaj hotela: menjačnica, otvoreni bazen, djakuzi, mini market, sala za video igre, teretana, sauna, konferencijska sala kapaciteta 150 osoba, prodavnica suvenira, sala za bilijar, servis za pranje rublja, bebi servis, dečiji bazen i igralište, snek bar, bar kraj bazena...

Smestaj: Sve sobe imaju klima uredjaj, SAT TV, fen za kosu, mini frižider, direktnu telefonsku liniju, terasu i kupatilo.

Standardne sobe: oko 20m2, namenjene za 2-3 osobe.
Superior sobe: prostranije, oko 25m2, namenjene za 2-3 osobe.
Junior suite: sastoje se iz spavaće sobe, dnevnog boravka sa čajnom kuhinjom, terase sa garniturom za sedenje,kupatila,namenjenesuza 2-4osobe. Udaljenost oko 90km od Soluna; otvoren cele godine; Udaljenost od plaze: 1km (za sve goste hotela – besplatan transfer vozicem do plaze)

www.kriopigibeach.gr

Usluga: polupansion ( samoposluzivanje)

HOTEL „PORTES BEACH HOTEL“4*

Portes Beach se nalazi u živopisnom mestu Nea Potidea, na ulazu na Kasandru. Idealno je mesto za odmor u lepom zelenom okruženju, sa slikovitom panoramom na interesantne predele Kasandre.

Sadržaj hotela: recepcija dostupna 24 sata, restoran na otvorenom, glavni restoran, bazen sa ležaljkama i suncobranima, bar kraj bazena, glavni bar, diskoteka, sala za konferencije kapaciteta 180 osoba (uz doplatu), teniski teren (uz doplatu), odbojka na plaži, punkt za sportove na vodi, teretana/fitnes centar, sauna (uz doplatu), igralište za decu, mini klub za decu, dečiji bazen, animacija za decu, TV soba, mini market, kafe, prodavnice, parking, rent-a-car (uz doplatu) ... www.portesbeach.gr

Smestaj: Sve sobe su ukusno dekorisane i imaju kupatilo, mali frižider, terasu, satelitsku TV, klima uredjaj, telefonsku liniju, fen za kosu i sef.

Standardne sobe: oko 25m2, za 2 – 4 osobe, neke imaju i pogled na more

Usluga: polupansion ili sve uključeno – "švedski sto" (samoposluživanje).

HOTEL „ALKION“4*

Sadrzaj hotela: Igraonica za decu, bazen sa kafićem, parking... Usluga je polupansion doručak i večera (buffet – švedski sto). Ležaljke i suncobrani na plaži se doplaćuju. www.alkyon.gr

Lokacija: nalazi se na 200m od mesta Kriopigi, 500m od plaze. Besplatan prevoz na svakih sat vremena mini busem od hotela do plaže i nazad. Smestaj: hotel sadrži 50 soba i 9 suita koje sadrže sledeće – SAT TV, telefon frižider, klima uređaj, fen za kosu i sef (uz doplatu).

Usluga: polupanison-samoposluživanje.

HOTEL „AMMON ZEUS“ 4*

Ammon Zeus se nalazi tik pored ostataka antičkog svetilišta Ammon Zeus,na samoj obali mora, udaljen samo par minuta od centra Kalitee. Plaža nakojoj se nalazi nosi plavu zastavicu Mediterana za najčistije more. Sahotelskih balkona vidi se prelepa panorama Egejskog mora i zelenilo ovebrdovite regije.

Sadrzaj: recepcija sa lobijem, bazen sa barom, snek bar, restoran, sauna (uz doplatu na licu mesta), hamam (uz doplatu na licu mesta), jakuzzi (uz doplatu na licu mesta), fitness (uz doplatu na licu mesta), menjačnica, sefovi na recepciji (uz doplatu na licu mesta), „Internet corner" (uz doplatu na licu mesta), wi-fi Internet u javnim delovima hotela (uz doplatu na licu mesta), veliki parking... Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 6 eur (set: 2 ležaljke i suncobran). Peškiri za bazen i plažu se iznajmljuju uz depozit od 20 eur. www.ammonzeus.gr

Lokacija: na samoj plaži; 500m – Kalithea; 85km – Solun; otvoren tokom letnje sezone

Smestaj: sve sobe su sa TWC sa fenom, terasom, frižiderom, telefonom, A/C i SAT TV

Standardne sobe: gledaju na more ili na planinu, i namenjene su isključivo za 2-3 osobe.
Family sobe: nalaze se na poslednjem spratu i sastoje se iz dnevnog boravka i spavaće sobe. Namenjene su za 2-4 osobe.

Usluga: polupansion na bazi svedskog stola- samoposluzivanje

HOTEL „ALIA PALACE“ 5*

"Aila Palace" je hotel sa modernom arhitekturom i odlicnim prostornim resenjima. Nalazi se na brdu iznad Pefkohorija, na samo nekoliko minuta hoda od centra. Pogled sa prirodnih terasa hotela na more i panorama ovog grada nikoga ne ostavlja ravnodusnim.

Sadrzaj hotela: otvoreni bazen, restoran, bar, bar kraj bazena, konferencijska sala kapaciteta do 150 osoba,teretana,djakuzi,prodavnica suvenira,besplatan transfer gostiju do plaze, internet kutak,bazen i igraliste za decu, teniski teren...www.aliapalace.gr

Smestaj: Hotel raspolaze sa 63 soba.Sve sobe sadrze kupatilo, terasu sa garniturom za sedenje, klima uredjaj, satelitsku TV, mini bar,sef,direktnu telefonsku liniju i fen za kosu.

Standard room – oko 25 m2, pogodne za smestaj do 3 osoba, imaju direktan ili bocni pogled na more (sa francuskim ili dva odvojena lezaja i jednim pomocnim) .

Evecutive suite – oko 90m2, luksuzni apartmani sa pogledom na more.Pogodni za smestaj do 4 osoba.

Usluga: nocenje sa doruckom ili polupansion.

HOTEL „ELINOTEL APOLAMARE 5*“

Potpuno renoviran 2009. Hotel "Elinotel ApolAmare" kombinuje luksuz sa mirnim porodicnim okruzenjem na izuzetan nacin. Nalazi se na samoj plazi, u mirnijem delu Haniotija.

Sadrzaj hotela: otvoreni bazen, restoran, bar, bar kraj bazena, teretana, djakuzi, internet kutak, decije igraliste, mini klub, parking, animacija za decu, rent-a-car, organizacija grckih veceri jednom nedeljno. Hotel poseduje sopstvenu plazu. Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju za rezervacije na bazi polupansiona. Peškiri za bazen i plažu se iznajmljuju uz depozit od 20 eur.

Smestaj: hotel raspolaze sa 87 soba. Svi apartmani i sobe su prostrane i opremljene klima uredjajem, satelitskom TV, kupatilom, telefonom, mini barom, sefom i balkonom/terasom.

Standard room/pogled basta/more – oko24-27m2, pogodna za smestaj do 2 osobe (francuski ili dva odvojena lezaja).

Superior room /pogled basta/more – oko 24-30m2, withmogu se smestiti 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe sa dvoje dece. ( francuski ili dva ovojena lezaja i jedna sofa) .

Deluxe suite – oko 60m2, sastoji se iz dnevne i spavace sobe, pogodna za smestaj 2-4 osoba.

Family room / pogled basta/more - oko 35-37m2, sastoji se iz spavace i dnevne sobe u kojoj se nalaze 2 sofe . Prostorije su odvojene vratima . Pogodna za smestaj 2-4 osobe.

www.elinotelapolamare.gr

Usluga: polupansion ili ultra sve uključeno (all inclusive) – "švedski sto" (samoposluživanje).

Minimalan boravak je na bazi 5 nocenja, osim za period od 09/07 -26/07 , tada je 7 nocenja.

HOTEL „POSSIDI HOLIDAYS RESORT“ 5*

"Possidi Holidays resort" se nalazi na samoj plazi, okruzen borovom sumom i maslinjacima, nedaleko od centra mesta Possidi. Idealan hotelski komPleks za one koji traze odmor u prelepoj prirodi i mirnoj atmosferi a sa visokim kvalitetom usluga.

Hotel se sastoji od glavne zgrade i osam manjih bungalova sa 8-12 smestajnih jedinica.

Sadrzaj hotela: restoran, Taverna, piano bar sa kaminom, dnevni bar na plaza, bazen sa delom za decu, SPA centar, decije igraliste,mini market, rent-a-car,teniski tereni, igraonica...

Smestaj: Sve sobe imaju terasu/balkon, internet pristup, mini bar, radio, satelitsku TV, moderan i udoban namestaj, kupatilo, fen za kosu, klima uredjaj, sef.

Standard room/ pogled planina/more – oko 30m2, prostrana spavaca soba (francuski ili dva dovojena lezaja i dodatni lezaj, smestene ili u glavnoj zgradi ili u bungalovima, pogodne za smestaj 2-3 osobe. Superior room /pogled more – oko 30m2, smestene u glavnoj zgradi,imaju pogled na more, sa francuskim ili dva odvojena lezaja i jednim dodatnim lezajem, pogodne za smestaj 2-3 osobe. Executive suite – oko 50m2, sadrze dnevnu sobu sa sofama i spavacu sobu sa francuskim ili dva odvojena lezaja, smesteni u bungalovima imaju pogled na more. Family room / pogled planina/more – oko

35m2, sastoje se iz jedne sobe u kojoj se nalaze francuski lezaj, jedan standardni lezaj i sofa. Smestene u bungalovima ili glavnoj zgradi,imaju pogled na bastu ili more.Pogodne za smestaj 2-5 osoba. Suite – oko 50m2, sastoji se iz dnevnog boravka sa sofama i spavacom sobom sa francuskim ili dva odvojena lezaja. Imaju pogled na bastu,pogodne za smestaj 2-4 osobe. www.possidiholidays.gr

Usluga: polupansion ( svedski sto- samoposluzivanje).

HOTEL „THEOPHANO IMPERIAL PALACE“ 5*

"Theophano Imperial Palace" je potpuno renoviran 2008. Godine, i nalazi se u okviru kompleksa hotela "Athos Palace" I "Pallini Beach".

Sadrzaj hotela: sopstvena plaža, parking, bazeni, dok za jahte, prodavnica, frizerski salon, menjačnica, otvoreni bioskop i pozornica, konferencijska sala, fitness (uz doplatu na licu mesta), sauna (uz doplatu na licu mesta), masažu (uz doplatu na licu mesta), teniske terene (korišćenje terena se naplaćuje ), klub za jahanje, restoran, nekoliko barova i a la cart restorana, bar na plaži, dečje igralište i celodnevna dečja animacija, ), wi-fi Internet u javnim delovima hotela (uz doplatu na licu mesta), organizovana celodnevna i večernja animacija odraslih, diskoteka... Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju Peškiri za bazen i plažu se iznajmljuju uz depozit od 20 eur.

Smestaj: Sobe su lepe i komforne i svaka sadrži TWC ili kupatilo sa hidromasažerima i setom kozmetike, fen, mini bar, sef, A/C, SAT TV, telefon, internet priključak i terasu sa pogledom na vrt, more ili planinu.

Deluxe room – oko 25m2, iskljucivo za smestaj 2 osobe. Anatoli club suite -oko 45 m2, sastoji se iz prostrane spavace sobe i dnevnog boravka.kupatilom sa djakuzijem i bastom sa bazenom, koji se deli sa drugim apartmanom. Pogodan za smestaj 2-3 osobe. Anatoli executive suite – oko 90m2, sastoji se iz prostrane spavace sobe i dnevnog boravka.Pogodan za smestaj najvise do 4 osobe. Deluxe suite – oko 70 m2, sastoji se iz spavace sobe i dnevnog boravka sa sofama i dva kupatila. Pogodan za smestaj 2-4 osobe. Penthouse suite – oko 100 m2, sastoji se iz glavne spavace sobe, manje spavace sobe, dnevnim boravkom sa trpezarijom i prostranom terasom. Pogodan za smestaj 2-4 osobe. Grand pool suite – oko 70 m2, poseduje terasu sa privatnim bazenom, spavacu sobu i dnevni boravak sa sofama i dva kupatila.

Imperial suite -oko 120 m2, sastoji se od glavne spavace sobe, dve manje spavace sobe, dnevnog boravka i terasese sa privatnim bazenom. Pogodan za smestaj do 6 osoba. www.theophanoimperial.gr

Usluga: polupansion–"švedski sto" (samoposluživanje). Mogucnost doplate za all inclusive.

HOTEL „ISTION CLUB“ 5*

Potpuno novi hotel smešten na ulasku na Kassandru. Svojim gostima nudi sve uslove za luksuz i relaksaciju kako svojim izgledom tako ifunkcionalnošću i visokim kvalitetom usluge.S

adržaj hotela: glavni restoran, grčka taverna, italijanski restoran, bar krajbazena, spa centar, centar za sportove na vodi, ronjenje i surfovanje, teniske terene,odbojka na plaži, stoni tenis, boćanje, aerobik, teretana, djakuzi, sauna,masaža u okviru spa centra, šoping deo, otvoreni i zatvoreni bazen,internet ugao, wireless internet, servis za pranje veša, rent-a-car, parking,bazen za decu, dečije igralište, mini klub za decu od 4-12 godina...

Lokacija : na samoj obali i na 2 km od Nea Potidee; www.istionclub.gr

Smestaj: Sobe su prostrane, svetle, veoma luksuzne, imaju terasu, TWC sa fenom, mali frižider (za rezervacije na bazi polupansiona) ili mini bar (za rezervacije na bazi all inclusive-sve uključeno), krevetac (na upit, bez doplate), A/C, telefon, radio, plazma SAT TV i sef (uz doplatu za rezervacije na bazi polupansiona).

Standardne sobe: oko 25m2, 2-3 osobe, sa pogledom na vrt
Family suite: oko 45m2, za 2-4 osobe, posebno namenjeni porodicama, sastoje se iz spavaće sobe i dnevnog boravka.

Usluga: polupansion ili ultra sve uključeno – "švedski sto" (samoposluživanje).

Hotel SANI BEACH HOTEL &SPA 5*

Sadržaj hotela: plaža duga 7km, plava zastavica Mediterana, privatna marina za jahte i šoping zona, deo za zabavu i opuštanje sa 15 barova, 3 salona lepote i spa centra, sani festivali, korporativni skupovi, restoran, bar, kafeterija, taverna, bebi servis,dečiji bazen, parking garaže, vozilo za prevoz gostiju, TV sala, noćni klub, bioskop na otvorenom, tereni za tenis, odbojku, košarku, bilijar, mini golf, stoni tenis, pikado aerobik, joga, skijanje na vodi, paraglajding, streljaštvo, odbojka na pesku, katamaran, vaterpolo, planinski biciklizam, jedrenje, teretana, sauna...

Standardne sobe sa pogledom na baštu ili more su veličine cca 25 kvm, namenjene su za 2-3 osobe (dva standardna ili „francuski" ležaj i sofa).

Porodične sobe (family room) sa pogledom na baštu ili more su veličine cca 50 kvm, namenjene su za 2-4 osobe i sastoje se iz dve standardne sobe povezane vratima (jedna soba sa dva standardna ili „francuskim" ležajem, druga sa dva standardna ili „francuskim" ležajem i pomoćnim ležajem).

Junior suite sa pogledom na baštu ili more su veličine cca 35 kvm, namenjeni su za 2-4 osobe i sastoje se iz kombinovane dnevno-spavaće sobe (dva standardna ili „francuski" ležaj i sofa na rasklapanje).

Junior suite-izlaz na plažu, pored navedenog, ima i privatnu baštu. Sve junior suite su renovirane 2011. Novi tip smeštaja u hotelu (2012. g.) su panorama junior suite, imaju fenomenalni pogled na ceo Sani resort, veličine su cca 40kvm, namenjeni su za 2-4 osobe i sastoje se iz kombinovane dnevno-spavaće sobe (dva standardna ili „francuski" ležaj i sofa na rasklapanje) i velike terase.

Family suite je veličine OKO 50 kvm, namenjen za 2-5 osoba, sastoji se iz dnevne (sofa na rasklapanje) i spavaće sobe (dva standardna ili „francuski" ležaj). Veći family suite je veličine OKO 70 kvm, namenjen za 2-5 osoba, sastoji se iz dnevne (sofa na rasklapanje) i dve spavaće sobe (svaka sa po dva standardna ili „francuskim" ležajem).

Usluga: polupansion sa mogucnoscu doplate za pun pansion (svedski sto-samoposluzivanje).

Hotel SANI BEACH CLUB &SPA 5*

Porodicni hotel u cuvenom letovalistu Sani. Pripada kompleksu hotela "Sani" . Hotel se sastoji iz bungalova i idealan je za porodice sa decomSadržaj i usluge hotela: plaža duga 7km, plava zastavica Mediterana, privatna marina za jahte i šoping zona, deo za zabavu i opuštanje sa 15 barova, 3 salona lepote i spa centra, sani festivali, korporativni skupovi, restoran, bar, kafeterija, taverna, bebi servis,dečiji bazen, parking garaže, vozilo za prevoz gostiju, TV sala, noćni klub, bioskop na otvorenom, tereni za tenis, odbojku, košarku, bilijar, mini golf, stoni tenis, pikado aerobik, joga, skijanje na vodi, paraglajding, streljaštvo, odbojka na pesku, katamaran, vaterpolo, planinski biciklizam, jedrenje, teretana, sauna... Smestaj: Hotel raspolaze sa 205 hotelskih soba. Sve su nedavno renovirane i imaju kupatilo, terasu ili bastu, klima uredjaj ,mini bar, sef, satelitsku TV, direktnu telefonsku liniju, masinu za caj/kafu,DVD plejer, fen za kosu, bezicni internet. Bungalov/ pogled basta/more -oko 34 m2, smesten u bungalovima sa pogledom na bastu ili more, sa francuskim ili dva odvojena lezaja i sofom, pogodan za smestaj 2-3 osobe. Deluxe room sa privatnom bastom /pogled basta, direktan pogled more i pogled more/- oko 34 m2, sa panoramskim pogledom na bastu ili more i privatnom bastom, sadrzi francuski ili dva odvojena lezaja i sofu. Pogodan za smestaj 2-3 osobe. Deluxe room – oko 34 m2, smestena u bungalovima, sa pogledom na more, sadrzi francuski ili dva odvojena lezaja i sofu. Za smestaj 2-3 osobe. Junior suite sa privatnom bastom – oko 37m2,sa kombinovanom dnevno-spavacom sobom,sa pogledom na more, sadrzi francuski ili dva odvojena lezaja i sofu, kao i privatnu bastu. Za smestaj 2-4 osobe. Junior suite sa privatnim bazenom - oko 37m2, sa kombinovanom dnevno-spavacom sobom koja ima pogled na more i sadrzi francuski ili dva odvojena lez

aja i sofu. Ima svoj privatni bazen i pogodan je za smestaj 2-4 osobe. Deluxe family room -oko 68 m2, sastoji se od dve medjusobno povezane luksuzno opremljene sobe,pogodne su za smestaj porodica sa decom.Imaju pogled na more i mogu se smestiti 2-6 osoba.

Sajt hotela:www.sani-resort.com Usluga: polupansion uz mogucnost doplate za pun pansion (samoposluživanje na bazi švedskog stola).

Hotel „Porto Sani Village & SPA“ 5*

Sadržaj hotela: plaža duga 7km, ležaljke i suncobrani posebno rezervisani za goste Porto Sani Village i Sani Asterias Suites hotela, plava zastavica Mediterana, privatna marina za jahte i šoping zona, deo za zabavu i opuštanje sa 15 barova, 3 salona lepote i spa centra, sani festivali, korporativni skupovi, restoran, bar, piano bar, bar kraj bazena, bar na plaži, bebi servis, prodavnice, dečiji bazen, servis za pranje rublja, mini market, parking garaže, vozilo za prevoz gostiju, TV sala, dečiji bazen, teretana...

Smestaj: Svaka svita je posebno dekorisana i ima kupatilo, terasu ili balkon, klima uredjaj, mini bar, sef za čuvanje dragocenosti, SAT TV, direktnu telefonsku liniju, aparat za kafu / čaj, DVD plejer, wireless internet, fen za kosu. Sve su renovirane 2007/2008 godine.

Standardni suite: oko 55 m2, sastoje se iz spavaće sobe i dnevnog boravka, gledaju na bazen ili na baštu, i pored navedenih sadržaja soba, ove svite imaju djakuzi i luksuzne proizvode za negu u kupatilu. Primaju 2-4 osobe.
Junior Marina suite: oko 40 m2, kombinovana dnevno-spavaća soba sa pogledom na Sani marinu, sadrže i malu potpuno opremljenu kuhinju i namenjene su za 2 odrasle osobe.
Family suite: oko 90 m2, sadrže dve odvojene spavaće sobe i dnevni boravak, dva kupatila, gledaju na baštu ili na bazen i posebno su dizajnirani za porodice sa decom jer primaju i do 5 osoba.
DeLuxe Suite: oko 60 m2, prostraniji i luksuznije uredjeni od standardnih svita, namenjeni za 2 odraslih, gledaju na marinu ili bazen.

Usluga: u hotelu je nocenje sa doruckom uz mogucnost doplate za polupansion.(samoposluživanje na bazi švedskog stola).

Hotel „Sani Asterias Suites“ 5*

Smešten direktno nа vlastitoj plаži,poseduje privаtnu mаrinu, novi Sаni Asteriаs Apаrtmаni pružаju gostimа u pravom smislu luksuz i privаtnost i nаjbolje smeštаj.

Sadržaj hotela: plaža duga 7km, ležaljke i suncobrani posebno rezervisani za goste Porto Sani Village i Sani Asterias Suites hotela, plava zastavica Mediterana, privatna marina za jahte i šoping zona, deo za zabavu i opuštanje sa 15 barova, 3 salona lepote i spa centra, sani festivali, korporativni skupovi, restoran, bar, kafeterija, taverna, bebi servis,dečiji bazen, skriveni bazeni sa podvodnom masažom (water jets), parking garaže, vozilo za prevoz gostiju, TV sala, noćni klub, bioskop na otvorenom, tereni za tenis, odbojku, košarku, bilijar, mini golf, stoni tenis, pikado aerobik, joga, skijanje na vodi, paraglajding, streljaštvo, odbojka na pesku, katamaran, vaterpolo, planinski biciklizam, jedrenje, teretana, sauna..

Smestaj: Sve sobe su dekorisane u minimalističkom stilu i imaju kupatilo saluksuznim kozmetičkim proizvodima, terasu ili balkon, klima uredjaj, minibar, sef za čuvanje dragocenosti, SAT TV, direktnu telefonsku liniju, aparatza kafu / čaj, DVD plejer, wireless internet, fen za kosu.

Standardni suite: oko 60-65 m2, sastoje se iz spavaće sobe i dnevnogboravka, pored navedenih sadržaja soba, ove svite imaju privatne terase(bašte) sa nameštajem od bambusa koje izlaze ili na plažu ili na marinu.Primaju 2-4 osobe. Junior suite: oko 50 m2, kombinovana dnevno-spavaća soba sa pogledomna Sani marinu, namenjene su za 2 odrasle osobe, imaju direktan izlaz ili naplažu ili na marinu.

DeLuxe Suite: oko 90 m2, sastoje se iz spavaće i dnevne sobe satrpezarijom, dva kupatila i privatnu baštu sa nameštajem od bambusa kojaizlazi ili na marinu ili na plažu. Primaju 2-4 osobe.

Junior suite: imaju izlaz na plažu ili na marinu, veličine su oko 90m2, namenjeni su za 2 osobe i sastoje se iz kombinovane dnevno-spavaće sobe (2 standardna ili „francuski" ležaj).

Family suite: imaju izlaz na plažu, veličine su 90 m2, namenjeni su za 2-5 osoba i sastoje se iz dnevnog boravka (sofa ili pomoćni ležaj) i 2 spavaće sobe (svaka sa po 2 standardna ležaja ili „francuskim" ležajem).

Usluga: nocenje sa doruckom (svedski sto- samoposluzivanje)

Hotel“Pomegranate SPA Hotel“5*

Lokacija:
Pomegranate Spa Hotel nalazi se na 1 km od mesta Nea Potidea, a 5 km od mesta Nea Mudanja. Od međunarodnog aerodroma u Solunu udaljen je 55 km. Lociran je nadomak istorijskog kanala Potidea i nudi predivan panoramski pogled na more, planinu Olimp i okolna zelena brda. |

Plaža:
Hotel se nalazi na sopstvenoj peščano šljunkovitoj plaži.

Hotelski sadržaji:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: recepcija, snack bar na bazenu, centralni bar, bar na plaži (jun-septembar), restoran (potpuno redizajniran i rekonstruisan centralni restoran sa otvorenom kuhinjom), otvoreni bazen, stoni tenis, odbojka na plaži, teniski teren sa čvrstom podlogom, animacioni programi, bilijar, noćni klub, igralište za decu, dečiji bazen, dečiji meni, dadilja, parking, room service, jacuzzi, spa, parno kupatilo, fitnes centar, TV sala, hemijsko čišćenje, teretana, sauna, menjačnica, mini market, Wi-Fi internet, sportovi na vodi, rent a car.

Sobe:
Hotel poseduje ukupno 164 sobe od kojih: 120 standardnih, 20 Suites i 24 Family sobe. Sve sobe su moderno opremljene i imaju: kupatilo sa fenom za sušenje kose, centralni klima uređaj (tokom cele sezone), SAT TV, frižider, telefon, Wi-Fi internet u većini soba, sef, DVD, balkon/terasa.
Standardne sobe (površine oko 25m²) - smeštene su na gornjim spratovima, imaju pogled na more ili bočni pogled na more, balkon.
Standardne Eco sobe (površine 25m²) – nalaze se na prvom spratu, sve su sa pogledom na baštu, imaju i terasu.

Suite (površine oko 35 m²) – imaju 2 sobe odvojene kliznim („harmonika") vratima (dnevna soba i spavaća soba), kuhinjski kutak, pogled na more, balkon.
Suite Eco (površine oko 35m²) – nalaze se na prvom spratu, imaju pogled na baštu, terasu. Family sobe (površine oko 50m²) – imaju 2 dvokrevetne sobe povezane vratima, 2 kupatila, balkon.

Usluga:
Usluga je na bazi polupansiona (doručak i večera po principu švedskog stola).

Kontakt:
nullnull

Napomena:
Hotel je potpuno renoviran 2012. godine. Predstavlja spoj drevne grčke tradicije i temperamenta sa modernim ambijentom. Hotel se ponosi izvanrednom uslugom, ljubaznim osobljem, a posebna pažnja posvećuje se deci i njihovoj animaciji.