HOTEL „AGIONISSI RESORT“

Na kilometar i po od lokalnog tradicionalnog sela, gde žive stanovnici ostrva Amouliani, nalazi se hotel Agionissi Resort. Ukusno dizajniran i udoban hotel pruža svojim gostima potpunu relaksaciju, harmoničan odmor i priliku da upoznaju grčku tradiciju. Hotelski balkon gledaju na lokalnu prirodu, more ili manastire Atosa.

Sve sobe su opremljene kupatilom sa tušem ili kadom, klima uređajem, mini barom, SAT TV, sefom, telefonskom linijom, radiom. Kuriozitet ovog hotela je aroma terapija u sobi koju na zahtev priprema osoblje.

Standardne sobe: oko 25m2, Jednostavno i ugodno uređena, potpuno renovirana u 2009, koji se nalazi u šest bungalova zgrada s pogledom na more. Pogodno za dve -tri osobe (bračni ili dva kreveta plus pomocni lezaj ili fotelja na razvlacenje)

Porodična soba :nalazi se u šest bungalova zgrada, dostupan u ograničenom broju. Sastoji se od jednog prostora s bračnim, obicnim i pomoćnim krevetom, pogodno za 2 -4 osobe.

Sadržaj hotela: bazen na otvorenom, recepcija, mini market sa suvenirnicom, dečije igralište, sala sa video igrama, bar, bar na plaži kao i bar pored bazena, restoran, nezaboravne grčke večeri, „Beauty Haven" – spa centar sa mineralnom vodom, teretana, teniski teren, stoni tenis i fudbalski teren. Ležaljke i suncobrani kraj bazena besplatno ,Ležaljke i suncobrani na plaži uz doplatu ,Iznajmljivanje peškira za plažu doplata 20(uz depozit).

Usluga: polupansion (doručak – na bazi švedskog stola, samoposluživanje, večera – meni – izbor više jela)

http://www.agionissiresort.com/