HOTEL „AKRATOS“

Izgradjen u stilu arhitekture manastira na Atosu, na odličnoj lokaciji, samo 3 km od Ouranopolisa, Akrathos Beach pruža pravi doživljaj trećeg poluostrva Halkidikija. Kompleks se sastoji od 7 zasebnih zgrada, koje su smeštene u velikoj bašti. Od plaže je udaljen svega 100-ak metara i na njom je spojen nadvožnjakom (pasarelom) za pešake.

Hotel Akrathos Beach je veoma popularan poslednjih godina na našem tržištu kako zbog svoje cene tako i zbog izuzetno dobre usluge i lokacije. www.akrathos.gr

Smeštaj: Sve sobe poseduju kupatilo sa tuš kadom ili kadom, fen za kosu, balkon ili terasu, klima uređaj, SAT TV, telefon, sef, mini frižider.

Standardne sobe su namenjene smeštaju 2-4 osobe. Imaju francuski ležaj ili dva standardna i dodatnu sofu ili krevet na sprat u zavisnosti od broja osoba. Ove sobe imaju površinu oko 25m2 i većina njih ima bočni ili direktni pogled na more.

Porodične sobe poseduje dve spavaće sobe i namenjene su za smeštaj od 2-5 osoba.

Sadržaj hotela: Recepcija, restoran, taverna, bar, bazen, bazen za decu, bar pored bazena i na plaži, igralište za decu, internet u javnim delovima hotela, teretana, stoni tenis, bilijar, super market, sportovi na vodi, odbojka na plaži, parking.

Usluga: AI – all inclusive (sve uključeno).