HOTEL „AKTI URANOPOLI“

Sadržaj hotela: restoran, recepcija, sefove na recepciji (uz doplatu na licu mesta), mini market, wi-fi Internet u javnim delovima hotela (besplatno), lobi, bar pored bazena i na plaži, bazen, dečji bazen, uslove za bavljenje vodenim sportovima (uz doplatu na licu mesta), odbojku na plaži, TV salu, bilijar (uz doplatu na licu mesta), parking... Hotel ima sopstvenu pescanu plazu do koje se moze do'i podzemnim prolazom. Plaza sa plavom zastavom. Suncobrani i lezaljke se dodatno plaćaju. www.akti.gr

Smeštaj: Sve sobe su opremljene klima uredjajem, muzičkim uredjajem, SAT TV-om, telefonskom linijom, mini frižiderom i fenom za kosu u kupatilu.

Standardne sobe sa bočnim ili direktnim pogledom na more veličine su oko 22 kvm i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili „francuski" ležaj i pomoćni ležaj).

Standardne sobe-prizemlje, standardne sobe koje su u prizemlju i ispred terasa imaju lepu baštu .

Standardne sobe-pogled na baštu su veličine cca 22-25 kvm i namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ili „francuski" ležaj i kreveti na sprat ili 1 pomoćni ležaj, u zavisnosti od broja ososba koje u njioj borave).

Superior sobe imaju pogled na more, veličine su cca 28 kvm i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili „francuski" ležaj i fotelja na rasklapanje).

Usluga: dorucak i vecera na bazi svedskog stola.

http://hotel-akti.gr/