STATIS

Vila se nalazi u mirnom delu Laganasa, na oko 30 m udaljenosti od duge peščane plaže, a oko 200 m od glavne ulice.
Raspolaže dvokrevetnim studijima (dva standardna kreveta, uz mogućnost dodavanja trećeg pomoćnog kreveta) smeštenim u prizemlju i na prvom spratu. Studiji poseduju kuhinjski deo opremljen za predviđeni broj osoba, TWC, terasu sa garniturom za sedenje, klima uređaj (uz doplatu).

Nastavi sa čitanjem

Vila Statis 1

Vila Statis 1 se nalazi u mirnom delu Laganasa, na oko 30 m udaljenosti od duge peščane plaže, a oko 200 m od glavne ulice. Raspolaže dvokrevetnim (dva standardna kreveta) i trokrevetnim studijima (tri standardna kreveta), smeštenim u prizemlju i na prvom spratu. Studiji poseduju kuhinjski deo opremljen za predviđen broj osoba, TV, TWC, terasu sa garniturom za sedenje, klima uređaj (uz doplatu). U neposrednoj blizini nalazi se supermarket.

Nastavi sa čitanjem

Vila Mari

Vila Mari se nalazi u mirnom delu Laganasa, na oko 50 metara udaljenosti od duge peščane plaže i oko 200 m od glavne ulice. Raspolaže dvokrevetnim studijima (dva standardna kreveta), smeštenim u prizemlju i na prvom spratu. Svi studiji poseduju kuhinjski deo opremljen za predviđeni broj osoba, TWC, TV, klima uređaj (uz doplatu) i terasu sa garniturom za sedenje. Uz konzumaciju pića, gosti mogu da koriste bazen vile Alex koja se nalazi u neposrednoj blizini.

Nastavi sa čitanjem

Vila Dinos

Vila Dinos se nalazi u mirnom delu centra Laganasa, na oko 50 metara udaljenosti od duge peščane plaže i oko 100 metara od glavne ulice. Raspolaže dvokrevetnim studijima (dva standardna kreveta), smeštenim u prizemlju i na prvom spratu objekta. Svi studiji poseduju kuhinjski deo opremljen za predviđen broj osoba, TWC, klima-uređaj (uz doplatu), kao i terasu sa garniturom za sedenje.

Nastavi sa čitanjem

Vila Fenix

Vila Fenix se nalazi u mirnom delu Laganasa, na oko 180 metara udaljenosti od duge peščane plaže i oko 200 metara od glavne ulice. Raspolaže dvokrevetnim studijima (dva standardna kreveta) smeštenim u prizemlju i na prvom spratu vile. Svi studiji poseduju kuhinjski deo opremljen za predviđen broj osoba, TWC, TV, klima uređaj (uz doplatu), kao i terasu sa garniturom za sedenje

Nastavi sa čitanjem

Hotel Plaza Pallas

Položaj: Ovaj šarmantni porodični hotel smešten je u turističkom mestu Tsilivi, na oko 5 minuta hoda (550 m) od plaže ovog populatnog letovališta, Tsilivi. Od aerodroma je udaljen 9 kilometara, a od glavnog grada Zakintosa svega 4,5 kilometra. Ova lokacija je omiljena kod naših putnika, kako zbog plaže na koju gosti odavde za nekoliko minuta stižu, tako i zbog blizine centralnog dela letovališta gde gosti uživaju u večernjim šetnjama. Svega 200 metara od hotela nalazi se autobusko stajalište odakle saobraća autobus do glavnog grada, Zakintosa.

Sadržaj: Od sadržaja hotel nudi 24 h recepciju, otvoreni bazen, dečiji bazen, dečije igralište, restoran, bar, biblioteku, Wi-fi, igraonicu parking (broj parking mesta ograničen). Ležaljke i suncobrani oko bazena su uključeni u cenu. Hotel poseduje prelepu baštu sa palminim drvećem, mirisnim jasminom i raznim biljem koje ulepšava i čini hotelsku celinu prijatnijom za boravak. Restoran Olive Garden, poznat po sjajnim lokalnim specijalitetima i tipičnoj grčkoj kuhinji, gostima je na raspolaganju tokom celog dana kao a la kart restoran, dok se u vreme doručka i večere u restoranu organizuju obroci za goste sa uslugom polupansion.

Zante Royal Resort – Vasilikos

Zante Royal Resort 3,5* je udaljen od plaže oko 80-100 m, do koje se stiže liftom i stazom. Od glavnog grada Zakintosa udaljen je 15 km, a od aerodroma 17 km. Smešten je na brdašcetu sa pogledom na Vasilikos i plažu Mavratzis.

Dodatni sadržaj: Hotelska recepcija je na raspolaganju 24h, Wi – Fi internet u javnim prostorijama je besplatan, bazen sa 2 vodena tobogana. Gostima su na raspolaganju Zantino World zabavni park sa toboganima i vozicem kao i svakodnevna dnevna i večernja animacija, mini klub za decu, restoran, 3 bara, sportovi – košarka, pikado, stoni tenis, tenis, vaterpolo, doktor na poziv, masaža, sauna, teretana, parking, prodavnica – Mini tržni centar „Kareta Kareta“ pored recepcije (mini market, prodavnica suvenira, tradicionalni grčki proizvodi)…

BEST WESTERN ZANTE PARK

LOKACIJA: Hotel Best Western Zante Park 4* pripada poznatom lancu hotela Best Western i nalazi se u mestu Laganas, udaljen oko 300 m od peščane plaže. Od aerodroma je udaljen 5 km, od grada Zakintosa 7 km.
SADRŽAJ: Recepcija 24/7, lobi, wifi, menjačnica, restoran internacionalne i grčke kuhinje, koktel bar, bar pored bazena, lounge bar sa bilijar salom, sto za stoni tenis, sauna, fitness centar i teretanu, salon za masažu, frizerski salon, bazen sa ležaljkama i suncobranima, pogodan za osobe sa posebnim potrebama…
USLUGA: All inclusive – sve uključeno ili polupansion.

Zante Imperial Beach

LOKACIJA: Hotel se nalazi u oblasti Vasilikos, na prelepoj plaži Mavratzis. Od grada Zakintosa je udaljen 15 km, od aerodroma 17 km.

SADRŽAJ: Recepcija, lobi, wifi, restoran, barovi, bazen, ležaljke i suncobrani, tereni za tenis, fudbal, košarku, , video igre, bilijar, internet kutak, zatvoreni bazen, đakuzi, sauna, masaže, teretana, šoping centar, sala za konferencije, dnevna i večernja animacija… Sadržaj za decu: dečji bazen, igralište, zabavni park „Zantino World“..