Filoxenia 1

Filoxenia 1 (Filoxenia EIRIA) je hotel apartmanskog tipa. Nalazi se u mirnom delu Vrasna Paralije, na oko 120m od duge peščane plaže. Sadrži dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije (bračni krevet i jedan ili dva standardna kreveta ili bračni i krevet na sprat), kao i četvorokrevetne apartmane sa odvojenom spavaćom sobom (dva bračna kreveta ili bračni i dva standardna kreveta).

Nastavi sa čitanjem

Filoxenia 2

Filoxenia 2 (Filoxenia EVGENIA) je hotel apartmanskog tipa. Nalazi se u mirnom delu Vrasna Paralije, na oko 120m od plaže. Prve goste ova vila je primila 2010. godine. Sadrži dvokrevetne (bračni ili dva standardna kreveta), trokrevetne (bračni i standardni krevet) i četvorokrevetne studije (dva bračna kreveta), kao i četvorokrevetne (dva bračna kreveta, jedan u spavaćoj sobi i drugi u kuhinjskom delu) i petokrevetne apartmane (bračni i standardni krevet u spavaćoj sobi i jedan bračni krevet u kuhinjskom delu).

Nastavi sa čitanjem

Vila Maria&Spiros

Vila Maria&Spiros se nalazi u Nea Vrasni, na samom gradskom šetalištu, u neposrednoj blizini najpopularnijeg kafića. Sastoji se od dvokrevetnih (dva spojena standardna kreveta) i trokrevetnih studija (tri standardna kreveta) i četvorokrevetnih apartmana (dva standardna kreveta u dnevnom boravku i dva standardna kreveta u spavaćoj sobi). Svi studiji i apartmani poseduju kuhinjski deo opremljen za predviđeni broj osoba, TWC, TV, klima uređaj (uračunat u cenu), kao i terasu sa garniturom za sedenje.

Nastavi sa čitanjem

Vila Korali

Vila Korali se nalazi u mirnom delu Vrasna Paralije, na oko 20 metara udaljenosti od peščane plaže. Raspolaže trokrevetnim (bračni i standardni krevet u spavaćem delu) i četvorokrevetnim studijima (bračni krevet i kreveti na sprat), kao i četvorokrevetnim apartmanima (bračni krevet i dva standardna kreveta). Svi studiji nalaze na prvom i drugom spratu vile, dok se apartmani nalaze u niskom prizemlju. Sve smeštajne jedinice su sa kompletno opremljenim kuhinjama za predvideni broj osoba i poseduju TV, TWC, klima uređaj (uračunat u cenu), kao i terasu sa garniturom za sedenje.

Nastavi sa čitanjem