IRINA

Vila Irina je novoizgrađeni objekat za sezonu 2015 god. Nalazi se u mirnom delu mesta, na oko 350m udaljenosti od mora i oko 250m od centra Sartija. Raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima, smeštenim u prizemlju, na prvom i drugom spratu vile.

Nastavi sa čitanjem

KIRATSI

Vila Kiratsi se nalazi na oko 70m od udaljenosti od mora. Raspolaže sa luksuznije opremljenim dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima. Svi studiji se nalaze u prizemlju vile i svi poseduju opremljen kuhinjski deo za predviđen broj osoba, TWC, TV, klima uređaj (uz doplatu), kao i terasu sa garniturom za sedenje.

Nastavi sa čitanjem

AKIS

Vila Akis se nalazi u centralnom delu Sartija, na oko 50m udaljenosti od plaže. Raspolaže studijima predviđenim za smeštaj 3-4 osobe. Svi studiji smešteni su na prvom spratu vile i poseduju opremljen kuhinjski deo za predviđen broj osoba, TWC, TV, klima uređaj (uz doplatu), kao i terasu sa garniturom za sedenje.

Nastavi sa čitanjem

KIRIAKIS

Vila Kiriakis se nalazi u mirnom delu Sartija na oko 80m udaljenosti od plaže. Raspolaže dvokrevetnim, i trokrevetnim studijima.Svi studiji poseduju opremljen kuhinjski deo za predviđen broj osoba, TWC, TV, klima uređaj(uz doplatu), kao i terasu sa garniturom za sedenje.

Nastavi sa čitanjem

JANIS

Vila Janis Lux nalazi se u novom delu Sartija, na oko 20m udaljenosti od plaže. Od centra mesta udaljena je 5min lagane šetnje.Vila raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima kao i četvorokrevetnim apartmanima. Svi studiji i apartmani iz naše ponude smešteni su na prvom spratu i poseduju opremljen kuhinjski deo za predviđen broj osoba, TWC, TV, klima uređaj(uz doplatu), kao i terasu sa garniturom za sedenje.

Nastavi sa čitanjem

MARITA

Vila Marita se nalazi na oko 70m udaljenosti od plaže i oko 100m od centra Sartija. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima i četvorokrevetnim i petokrevetnim dupleks apartmanima. Svi studiji i apartmani poseduju opremljen kuhinjski deo za predviđen broj osoba, TWC, TV, klima uređaj (uz doplatu), kao i terasu sa garniturom za sedenje.

Nastavi sa čitanjem

CHRISSULA

Vila Chrissula se nalazi u neposrednoj blizini plaže na udaljenosti od oko 10m od plaže. Od centra Sartija je udaljena oko 100m. Vila raspolaže dvokrevetnim (grčki bračni krevet) i trokrevetnim (bračni i standardni krevet) studijima. Svi studiji su smeštenim na prvom spratu i poseduju opremljen kuhinjski deo za predviđen broj osoba, TWC, TV, klima uređaj(uz doplatu), kao i terasu sa garniturom za sedenje. Terase imaju bočni ili direktan pogled na more.

Nastavi sa čitanjem

SARTI-INN

Vila Sarti-Inn je novoizgrađeni hotel apartmanskog tipa koji se nalazi u starom delu Sartija, na udaljenosti od oko 70m od plaže i oko 100m od centra. Raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima. Svi studiji poseduju opremljen kuhinjski deo za predviđen broj osoba, TWC, TV, klima uređaj(uz doplatu), kao i terasu sa garniturom za sedenje.U svom sastavu hotel poseduje i bazen sa ležaljkama.

Nastavi sa čitanjem