SOTIRIS (Kasiopi)

Vila Sotiris je prelepa vila u centru Kasiopija, udaljena oko 100m od glavnog trga sa šetalištem pored turističke luke sa brojnim prodavnicama, marketima, restoranima od kojih neki rade celu noć. Neposredno do vile nalazi se veliki bazen sa delom za decu. Udaljena od najlepše plaže Bataria ne više od 300m.

Nastavi sa čitanjem

Vila Limani

Vila Limani je elegantna vila, smeštena iznad same obale u blizini turističke luke. Udaljena od najlepše plaže Bataria ne više od 200m. Raspolaže sa velikom terasom sa bazenom, okrenutom prema moru.
Studija 02+1: spavaća soba sa dva kreveta i balkonom, trpezarija sa dodatnim ležajem, trpezarijskim stolom i kuhinjskim delom (frižider, sudopera, štednjak sa dve ringle, posuđe za odgovarajući broj osoba), kupatilo - tuš/wc, balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.

Nastavi sa čitanjem

ANDREAS (Kasiopi)

Vila Andreas je smeštena u mirnoj uličici u samom centru Kasiopija, 100 m od centra, 250 m od gradske plaže. Ova vila će vam pružiti izuzetno miran odmor. U neposrednoj blizini se nalazi velikl broj taverni, prodavnica, poslastičarnica, kao i veliki supermarket. U blizini postoji bazen koji gosti mogu da koriste uz konzumaciju pića.

Nastavi sa čitanjem

Vila Alexandra 1

Kompleks od tri apartmanske kuće, raspoređene u sopstvenom velikom dvorištu sa mediteranskim rastinjem.Smeštena je neposredno uz glavnu ulicu, u mirnom delu Dasije. Od najlepše plaže sa prirodnim hladom je udaljena svega 600 m. Do centra Dasije je svega 400 m gde se nalazi veliki broj taverni, kafeterija i marketa. Idealna lokacija omogućuje noćni provod u Ipsosu do koga je svega 500 m hoda.

Nastavi sa čitanjem

ALEXANDRA 2 i 3 (Dasia)

Kompleks od tri apartmanske kuće, raspoređene u sopstvenom velikom dvorištu sa mediteranskim rastinjem.Smeštena je neposredno uz glavnu ulicu, u mirnom delu Dasije. Od najlepše plaže sa prirodnim hladom je udaljena svega 600 m. Do centra Dasije je svega 400 m gde se nalazi veliki broj taverni, kafeterija i marketa. Idealna lokacija omogućuje noćni provod u Ipsosu do koga je svega 500m hoda.

Nastavi sa čitanjem